Life

Bianca Comănici, primele declarații după ce s-a aflat despre procesul cu tatăl fostului ei iubit, Livian

12.05.2021 | 12:55
Bianca Comanici primele declaratii dupa ce sa aflat despre procesul cu tatal fostului ei iubit Livian
Bianca Comănici, decisă să meargă până la capăt în procesul împotriva lui Nelson Mondialu
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a făcut primele declarații despre procesul pe care l-a intentat tatălui lui Livian Pop, cunoscutul Nelson Mondialu. Vedeta a declarat pentru FANATIK că s-a săturat să mai fie atacată în mediul online și că tot ceea ce își dorește este pace, întrebată dacă mai există o cale de a reveni la sentimente mai bune față de cei doi.

Câștigătoarea Puterea dragostei a declarat că a avut de suferit din cauza jignirilor pe care tatăl lui Livian Pop, fostul ei iubit, i le-a adresat în mediul online, unde a publicat videoclipuri de-a dreptul ofensatoare la adresa ei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a contactat-o pe Bianca Comănici pentru un drept la replică în urma unui vlog postat de Livian, în care acesta a spus că nu este vinovat cu absolut nimic, chiar dacă a primit citație.

Bianca Comănici: „Justiția trebuie să se ocupe”

Mai mult, fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D susține că Livian nu a citit bine citația și că nu trebuie să se prezinte nicăieri, așa cum a declarat el, fără să dea prea multe detalii, fiind o acțiune în curs.

ADVERTISEMENT

Bianca ne-a spus că lasă totul în seama avocatului ei și este decisă să meargă până la capăt: „Sunt niște date pe care nu pot să le spun. Ei au primit citația acasă. Am văzut că a pus un vlog, dar nu mă interesează. Justiția trebuie să se ocupe. Eu tot ce îmi doresc este pace. Vreau doar să nu mai vorbească despre mine, nu am nevoie nici măcar de scuze. Vreau doar să fiu lăsată în pace”.

Vedeta ne-a mai confirmat faptul că a pierdut urmăritori din cauza mesajelor denigratoare la adresa ei, chiar dacă nu a făcut un calcul să vadă exact câte persoane au renunțat să o mai urmărească pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Livian Pop i-a afectat imaginea prin declarațiile făcute în mediul online

„Nu am stat să calculez câți urmăritori am pierdut, dar m-a afectat. Mi-au adus injurii mie și familiei mele. Cu toate acestea, eu vreau să fie pace. Chiar îmi doresc să înceteze amândoi”, ne-a mai declarat Bianca Comănici care nu mai pare dispusă spre o împăcare.

După despărțirea de Livian Pop, Nelson Mondialu a lansat o serie de acuzații grave la adresa fostei sale ”nurori”, insinuând că ar fi practicat cea mai veche meserie din lume.

ADVERTISEMENT

Bianca l-a ignorat o perioadă, ba chiar a încercat să aplaneze acest conflict, însă pentru că Nelson nu s-a abținut și a continuat să o jignească, a fost nevoită să își ceară dreptatea în instanță, astfel că și-a luat un avocat bun care să o reprezinte.

 

 

 

ADVERTISEMENT