Life

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu, testul sincerității. Ce fel de relație au cei doi în realitate

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu formează un cuplu reușit de prezentatori pe Youtube, însă cât de bine se cunosc cei doi și ce fel de relație au în afara camerelor de filmat?
23.01.2022 | 17:25
Bianca Comanici si Stefan Ciuculescu testul sinceritatii Ce fel de relatie au cei doi in realitate
Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu, colegi de emisiune, pe Youtube. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea dragostei și ex-fotbalistul prezintă împreună emisiunea „Femei versus bărbați” de pe canalul de Youtube Wownews. În fața camerelor de luat vederi, amândoi par zâmbitori și arată că s-ar înțelege foarte bine.

La un moment dat, fanii celor doi chiar le-au recomandat să încerce să se cunoască și în alt fel, mulți spunând că le-ar sta bine ca iubiți. Până acolo e cale lungă, căci niciunul dintre cei doi nu s-au privit până acum cu alți ochi, dar nu se știe niciodată ce fel de legătură se poate construi între ei.

ADVERTISEMENT

Vedetele Kanal D au acceptat provocarea de a răspunde sincer unor întrebări ceva mai personale. Și-au dorit să vadă cât de bine se cunosc după săptămâni bune de când sunt colegi de emisiune. Fanii au reacționat imediat la interviul cu cei doi.

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu, adevărul despre relația lor

Cei doi s-au nimerit la câteva întrebări, ghicind câteva lucruri unul despre celălalt, dar au fost și anumite aspecte neplăcute despre care au vorbit deschis, fără niciun fel de supărare.

ADVERTISEMENT

„Cel mai tare mă enervează la Bianca faptul că nu are încredere în ea. Bianco, aia mă enervează la tine. E mai bleguță așa, uneori”, a spus Ștefan Ciuculescu despre fosta iubită a lui Livian Pop.

„Mă enervează că e foarte competitiv. Totul timpul se întrece cu mine. Nu mă lasă să câștig. E foarte încăpățânat. Nu lasă niciodată de la el”, a declarat Bianca Comănici pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Dacă n-ar ține, am strica o frumoasă relație de prietenie”

Ștefan a vrut să facă lumină în legătură cu relația sa cu Bianca Comănici. Acesta a fost întrebat dacă s-a gândit vreodată să se combine cu partenerea ei de emisiune. Răspunsul fostului fotbalist a fost unul cât se poate de ferm.

„Nu.  Am creat o relație de prietenie destul de bună. Dacă m-aș gândi să fac o relație, ar fi de bun augur pentru noi, pentru emisiune.

ADVERTISEMENT

Dacă n-ar ține, am strica o frumoasă relație de prietenie”, a spus Ciuculescu.

Bianca a spus că ea s-a gândit la un moment dat cum ar fi să aibă o relație cu Ștefan, dar doar în ideea că nu ar mai exista niciun bărbat pe lume cu care să se cupleze.

ADVERTISEMENT