Life

Bianca Comănici suferă și acum după Livian Pop? Ce a povestit câștigătoarea de la Puterea Dragostei

09.02.2021 | 15:53
Bianca Comanici sufera si acum dupa Livian Pop Ce a povestit castigatoarea de la Puterea Dragostei
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Livian Pop de la Puterea Dragostei au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai puțin de un an, rănile fiind deschise și acum pentru câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D. 

Frumoasa brunetă a povestit despre relația sentimentală pe care a avut cu fostul iubit pe care l-a cunoscut în casa din Turcia unde era concurentă. Moderatoarea show-ului „Bărbați vs Femei” încearcă să nu mai deschidă subiectul despre fostul partener pentru că suferă și acum.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a mărturisit cu ochii în lacrimi că și-a dat seama cât de mult l-a iubit pe Livian Pop abia după ce drumurile lor s-au despărțit și bărbatul a început o nouă relație. Bianca Comănici încă mai are sentimente pentru fostul iubit, dar ignoră asta.

Bianca Comănici încă suferă după Livian Pop. Ce a povestit despre relație

Bianca Comănici și Livian Pop nu au păstrat deloc legătura după ce au pus punct relației, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei vorbind deschis despre fostul partener chiar în fața Andreei Mantea, care a moderat până recent show-ul matrimonial.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a suferit enorm și a avut câteva luni bune în care a fost în depresie, dar în momentul de față este mai bine și își vede de propria viață. Tânăra are multe proiecte și planuri de viitor, printre acestea numărându-se școala de șoferi și învățatul pentru bac.

„Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi…

ADVERTISEMENT

De el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut…Nu, prefer să ignor, e mai bine așa.

Cred că acum am iubit pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea.

ADVERTISEMENT

Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc”, s-a confesat Bianca Comănici prezentatoarei Andreea Mantea, în emisiunea pe care bruneta o moderează la Kanal D.

ADVERTISEMENT