ADVERTISEMENT
Life

Bianca Comănici suferă și acum după Livian Pop? Ce a povestit câștigătoarea de la Puterea Dragostei

Autor: Alexa Serdan | 09.02.2021 | 15:53
Bianca Comănici suferă și acum după Livian Pop? Ce a povestit câștigătoarea de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici suferă și acum după Livian Pop? Ce a povestit câștigătoarea de la Puterea Dragostei. Sursa foto: captură video Kanal D

Bianca Comănici și Livian Pop de la Puterea Dragostei au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai puțin de un an, rănile fiind deschise și acum pentru câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a povestit despre relația sentimentală pe care a avut cu fostul iubit pe care l-a cunoscut în casa din Turcia unde era concurentă. Moderatoarea show-ului „Bărbați vs Femei” încearcă să nu mai deschidă subiectul despre fostul partener pentru că suferă și acum.

Fosta concurentă de la Kanal D a mărturisit cu ochii în lacrimi că și-a dat seama cât de mult l-a iubit pe Livian Pop abia după ce drumurile lor s-au despărțit și bărbatul a început o nouă relație. Bianca Comănici încă mai are sentimente pentru fostul iubit, dar ignoră asta.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici încă suferă după Livian Pop. Ce a povestit despre relație

Bianca Comănici și Livian Pop nu au păstrat deloc legătura după ce au pus punct relației, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei vorbind deschis despre fostul partener chiar în fața Andreei Mantea, care a moderat până recent show-ul matrimonial.

Frumoasa brunetă a suferit enorm și a avut câteva luni bune în care a fost în depresie, dar în momentul de față este mai bine și își vede de propria viață. Tânăra are multe proiecte și planuri de viitor, printre acestea numărându-se școala de șoferi și învățatul pentru bac.

ADVERTISEMENT

„Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi…

De el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut…Nu, prefer să ignor, e mai bine așa.

ADVERTISEMENT

Cred că acum am iubit pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea.

Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc”, s-a confesat Bianca Comănici prezentatoarei Andreea Mantea, în emisiunea pe care bruneta o moderează la Kanal D.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!