ADVERTISEMENT
Life

Bianca de la Puterea Dragostei știa de relația lui Livian cu Florentina? Ce spune câștigătoarea show-ului

Autor: Alexa Serdan | 24.09.2020 | 13:58
Bianca de la Puterea Dragostei știa de relația lui Livian cu Florentina? Ce spune câștigătoarea show-ului
Ce a postat Bianca Comănici după ce Livian de la Puterea Dragostei a lansat o nouă piesă. Reacția brunetei: "Sunt tristă" Sursa foto: instagram.com

Bianca Comănici și Livian Pop s-au îndrăgostit în casa celui de-al doilea sezon „Puterea Dragostei”, dar după numeroase suișuri și coborâșuri au decis să pună punct. Fostul concurent de la Kanal D iubește din nou, frumoasa brunetă făcând primele declarații despre noua iubită a acestuia.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial a mărturisit că are sentimente puternice pentru Livian, chiar dacă băiatul lui Nelson Mondialu este cu altcineva. Mai exact, concurentul de la Kanal D se iubește cu o tânără pe nume Florentina Neagu alături de care nu ezită să se afișeze.

Bruneta suferă în urma despărțirii, dând cărțile pe față în privința noii relații a fostului ei iubit. Bianca Comănici a mărturisit că știa de legătura din Livian și Florentina, însă acesta a negat vehement că ar fi ceva între ei. Asta până când i-a văzut sărutându-se.

ADVERTISEMENT

Bianca de la Puterea Dragostei știa de Livian și Florentina? Ce spune bruneta despre relația lor

„O să fiu foarte sinceră în momentul ăsta, cu toate că am avut fel și fel de declarații pentru că am fost destul de confuză, însă acum nu, nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta.

Pentru că m-a lăsat brusc, când aveam cea mai mare nevoie de cineva alături. Este cu o altă persoană. Eu am știut chiar din prima zi, i-am și spus cine este persoana, eu știam absolut tot. Mi-a negat, mi-a spus că nu este adevărat, iar apoi mi s-a confirmat pe zi ce trece. 

ADVERTISEMENT

O mână, un picior, un fir de păr și mi-am dat seama că este o altă persoană, apoi s-a afișat direct, adică sărutându-se cu altă persoană, afișându-se în pat cu altă persoană”, a dezvăluit frumoasa brunetă, relatează viva.ro.

Bianca Comănici și-ar fi dorit să rămână prietenă cu fostul iubit, dar din păcate, Livian nu i-a mai răspuns la niciun mesaj. Câștigătoarea „Puterea Dragostei” de la Kanal D este dezamăgită de atitudinea fostului partener de viață, suferind de pe urma faptelor sale.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a mai răspuns, i-am scris de câteva ori pentru că mi-aș fi dorit să rămânem prieteni, am avut o discuție de genul ăsta la un moment dat în care am hotărât că o să rămânem prieteni indiferent de relația dintre noi.

El a încălcat treaba asta și asta m-a făcut să fiu dezamăgită de el”, a mai completat Bianca Comănici care a ținut să sublinieze faptul că este în continuare îndrăgostită de Livian, chiar dacă el urmează să meargă la Puterea Dragostei cu noua iubită.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!