Life

Bianca Drăgușanu a găsit o pungă cu 21.000 de euro. Ce a făcut cu banii

Bianca Drăgușanu a găsit o pungă cu 21.000 de euro în timp ce se afla într-un centru comercial din Capitală. Ce a făcut cu banii fosta asistentă TV? A povestit totul pe rețelele de socializare.
24.08.2022 | 14:40
Bianca Dragusanu a gasit o punga cu 21000 de euro Ce a facut cu banii
Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro în Mall Băneasa. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare neașteptată în timp ce se afla în Mall Băneasa. Blondina a găsit o pungă cu 21.000 de euro.

Bianca Drăgușanu a găsit în Mall Băneasa 21.000 de euro. Vedeta a sunat la poliție

Bianca Drăgușanu a rămas uimită la vederea banilor și a sunat la poliție. La fața locului s-au deplasat de îndată oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a relatat cu lux de amănunte cum a avut loc toată întâmplarea. A dezvăluit și că îl cunoștea pe cel care și-a pierdut suma colosală.

”Doamnelor și domnilor vrea să vă spun ce mi s-a întâmplat de la primele ore ale dimineții. Am venit în Mall Băneasa, unde m-am întâlnit cu prietena mea (…) Ne-am oprit la Paul să ne luăm un croissant și o apă. 

ADVERTISEMENT

Prietena mea a găsit pe tejgheaua de la Paul, unde mie îmi era sete și am vrut să îmi iau o apă, o pungă cu 21.000 de euro.

Prietena mea a sunat la poliție, bineînțeles după ce mi-a cerut sfatul, știu că pare un pic telenovelă dar așa este. A sunat la poliție și întâmplător sau nu cunoșteam cetățeanul din pașaport, pentru că în pungă era un pașaport”, a spus Bianca Drăgușanu într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu îl cunoștea pe posesorul celor 21.000 de euro

Bianca Drăgușanu a mai precizat că îl știa pe domnul posesor al celor 21.000 de euro de la un eveniment al unei reviste. Fiica lui ar fi o admiratoare a ei și i-a cerut să îi creeze niște rochii.

”(…) Acum trei luni, după petrecerea Viva eu cu prietenele mele am luat cina la un restaurant din Capitală, unde acest domn a venit însoțit de fiica lui, cred că în vârstă de 21 de ani, care îmi era una dintre fane și îmi adora rochiile.

ADVERTISEMENT

Mi-a cerut politicos să facem schimb de numere de telefon pentru că fiica lui și-ar dori foarte tare să-i fac niște rochii și să o consiliez pentru următoarele evenimente”, a mai detaliat blondina.

Totodatată, fosta asistentă TV l-a și contactat pe bărbatul care și-a uitat banii, care a venit de îndată în mall. Acesta nu și-a recuperat din prima cei 21.000 de euro, deoarece există unele proceduri legale, dar îi va primi în curând.

Bianca Drăgușanu deține de mai mult timp un magazin de rochii și are multe cliente. Afacerea este una profitabilă, iar blondina câștigă așadar sume colosale.

ADVERTISEMENT