Life

Bianca Drăgușanu are câștiguri uriașe din Instagram. Câți bani îi intră în buzunar lunar

02.04.2021 | 18:41
Bianca Dragusanu are castiguri uriase din Instagram Cati bani ii intra in buzunar lunar
Bianca Drăgușanu are câștiguri uriașe din Instagram. Câți bani îi intră în buzunar lunar. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu are câștiguri uriașe din Instagram, în fiecare lună intrându-i în buzunare sume fabuloase. Fosta asistentă TV este urmărită de 1,1 milioane de persoane, dovadă că semnează contracte pe bandă rulantă.

Frumoasa blondină are colaborări cu diferite branduri românești, pentru fiecare postare primind o sumă considerabilă. Per total, vedeta încasează în fiecare lună peste 10.000 de euro, precizând că plătește taxe pentru această sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită și soție a omului de afaceri Alex Bodi are postări diverse și variate, motiv pentru care nu mai apare la cârma niciunei emisiuni TV. Bianca Drăgușanu primește venituri constante, nefiind nevoită să muncească prea mult zilnic.

Bianca Drăgușanu, venituri fabuloase din Instagram. Ce sume primește

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim!

ADVERTISEMENT

Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întotdeauna instastory-uri. Eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în urmă cu ceva timp, notează romaniatv.net.

Fosta prezentatoare TV este nevoită să posteze de fiecare dată imagini cu ce se îmbracă, cu extensiile pe care le promovează, dar și cu alte lucruri care o definesc ca persoană publică și ca om.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, blondina face în așa fel încât să se acomodeze cerințelor primite din partea brandurilor cu care semnează contracte de mii de euro, totul pentru a primi cât mai mulți bani.

„Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux. Dar eu îmi pun chestii care m-au definit pe mine ca persoană publică și ca nume.

ADVERTISEMENT

Ideea este că eu am încercat să mă modific și să mă acomodez cerințelor lui și cred că am reușit”, a mai spus vedeta, mai arată sursa citată anterior.

Bianca Drăgușanu nu câștigă bani numai din postările de pe rețelele de socializare, ci și din firma de haine pe care o deține. Frumoasa blondină confecționează rochii pe care intenționează să le vândă peste hotare, în special în Dubai.

ADVERTISEMENT