Life

Bianca Drăgușanu, aspru criticată de fani. Gestul făcut de vedetă alături de fiica ei, Sofia

Bianca Drăgușanu, în vizorul internauților. Ce i-a scos din minți pe urmăritorii frumoasei blondine care a fost însoțită de fetița sa.
11.12.2023 | 19:17
Bianca Dragusanu aspru criticata de fani Gestul facut de vedeta alaturi de fiica ei Sofia
Bianca Drăgușanu, în vizorul internauților. Ce i-a scos din minți pe urmăritorii frumoasei blondine care a fost însoțită de fetița sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, aspru criticată de fani. Gestul făcut de vedetă alături de fiica ei, Sofia. Fosta soție a lui Victor Slav este mândră de afacerile pe care le desfășoară de câțiva ani și nu ezită să le promoveze de fiecare dată când are ocazia.

Bianca Drăgușanu, în vizorul internauților. Ce i-a scos din minți pe urmăritorii frumoasei blondine care a fost însoțită de fetița sa

Bianca Drăgușanu a ajuns în urmă cu puțină vreme în vizorul internauților. Ce i-a scos din minți pe urmăritorii frumoasei blondine care a fost însoțită de fetița sa. Vedeta a primit comentarii acide de la oameni.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane s-au arătat revoltate că a defilat pe scenă împreună cu Sofia pentru a promova un brand de blănuri naturale. Oamenii au sărit în apărarea animalelor care sunt sacrificate pentru astfel de haine.

De asemenea, au fost și fani care nu au văzut cu ochi buni faptul că Sofia, apare constant în postările fostei prezentatoare de la Kanal D. Unii sunt de părere că micuța este obligată, de aceea este mereu tristă.

ADVERTISEMENT

„Cu totul respectul și admirație pentru tine, acum chiar m-ai dezamăgit. Credeam că iubești animăluțele și din respect pentru ele nu porți și nu faci reclamă la așa ceva. Când privești și porți acele blănuri nu simți nicio durere în suflet?”. 

„Lăsând la o parte promovarea de blănițe și fustițe și alte nebunii din piele, ești «influencer», faci bani din asta, e jobul tău, dar fetița ta pare tot timpul tristă în poze, nu cred că este mediul potrivit pentru ea… Oare ce educație îi dai?”.

ADVERTISEMENT

„Sunt naturale, din animale? Nu cred, cine mai face așa ceva în ziua de azi?” sau„O înveți de mică să se bucure de durerea și schingiuirea animalelor”, sunt o parte din mesajele primite de Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Câți bani câștigă lunar Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a vorbit mereu deschis despre averea pe care a strâns-o, precizând că niciodată nu a depins financiar de nimeni. Este o persoană independentă, care reușește să își ajute și familia cu veniturile încasate.

ADVERTISEMENT

În fiecare lună intră în conturile sale aproximativ 10.000 de euro, dar sunt și perioade în care câștigă și mai bine. În plus, semnează contracte avantajoase pentru a se bucura de toate plăcerile, mai ales că are o pasiune pentru haine, genți și încălțăminte.

ADVERTISEMENT