Life

Bianca Drăgușanu, replică acidă după ce a fost criticată de fani: ”Pentru cele care ați avut o problemă”

Bianca Drăgușanu a fost ținta unor comentarii acide după ce i-a organizat ziua de naștere a fiicei sale, Sofia. Vedeta a ținut însă să dea și o replică.
25.09.2023 | 11:16
Bianca Dragusanu replica acida dupa ce a fost criticata de fani Pentru cele care ati avut o problema
Bianca Drăgușanu, replică acidă după ce a fost criticată de fani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu s-a trezit în fața unui val de critici din partea internauților. Vedeta a fost aspru criticată pentru modul în care i-a organizat ziua de naștere a fiicei sale.

Bianca Drăgușanu, criticată pentru cum i-a organizat ziua de naștere a fiicei sale

Sofia a împlini 7 ani, iar Bianca Drăgușanu a avut grijă să îi ofere o petrecere pe măsură. Nu au lipsit saltelele gonflabile, animatoarele și nici fotografiile. Chiar și așa, o mare parte dintre fanii vedetei au fost revoltați de ce au văzut.

ADVERTISEMENT

La fotografiile postate, Bianca Drăgușanu s-a trezit cu un val de critici. Unii au spus că fiica ei nu a fost deloc fericită. Mai mult de atât, o mare parte au spus că Sofia era ciufulită, iar vedeta la rândul ei ar fi fost aproape ”dezbrăcată” la acest eveniment.

Vedeta nu a putut să nu reacționeze. Astfel, a dat un răspuns cât se poate de dur. Aceasta a explicat că Sofia chiar s-a distrat și a avut o zi de naștere memorabilă, nu așa cum au crezut unii.

ADVERTISEMENT

„De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un tobogan gonflabil. A dansat, s-a jucat la 40 de grade Celsius! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde la poze (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată, sunteți niște (…).

Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze”, a fost reacția Biancăi Drăgușanu, care le-a răspuns și celor care i-au criticat ținuta.

ADVERTISEMENT

Reacția dură a vedetei

În final însă, s-a părea că vedeta nu a mai ținut pasul cu replicile răutăcioase. Aceasta a oprit comentariile la postarea de la ziua fiicei sale. Mai apoi, ea a oferit un interviu pentru Antena Stars în care a confirmat că totul a decurs bine.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a trezit cu un val de critici. De asemenea, deși unele persoane puteau să-i ureze ”La mulți ani” fiicei sale, acestea au preferat să arunce doar cu niște cuvinte urâte.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu se simte nevoită să dea explicații. În același timp, ea consideră că evenimentul a fost unul reușit. Atât ea cât și Sofia, dar și invitații, s-au simțit foarte bine, iar asta este tot ce contează.

„Mai mult de jumătate din mesajele care mi-au fost lăsate la poza cu copilul meu pe care am pus-o pe Instagram, mai mult de jumătate din mesaje în loc să îi ureze la mulți ani, de ziua ei, au fost să critice faptul că Sofia ar fi fost ciufulită, și îmbrăcată foarte urât, și că eu m-am afișat dezbrăcată, adică într-un sutien.

Acum, nu neapărat că dau explicații, dar la modul general, vreau să vă spun că a fost o zi de naștere ca la carte. În care copilul meu s-a îmbrăcat cu ce a vrut el, a mâncat ce a vrut el, a dansat cât a vrut el și s-a jucat cât a vrut el, de la începutul petrecerii și până la sfârșit”, a mai explicat vedeta.

ADVERTISEMENT