Life

Video. Bianca Drăgușanu, dans la bară într-un club de noapte. Vedeta s-a lăudat cu imaginile pe Instagram

Bianca Drăgușanu, surpinsă când dansa la bară într-un club de noapte. Vedeta s-a lăudat cu imaginile pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați.
18.12.2021 | 16:52
Video Bianca Dragusanu dans la bara intrun club de noapte Vedeta sa laudat cu imaginile pe Instagram
Bianca Drăgușanu, dans la bară într-un club de noapte. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și-a uimit din nou fanii. Vedeta a postat un filmuleț pe Instagram în care își arată talentul de a dansa la bară.

Vedeta a arătat într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare că se pricepe la dansul la bară.

ADVERTISEMENT

Astfel, Bianca Drăgușanu s-a pregătit pentru ieșirea în oraș și a decis să adopte un stil total neobișnuit pentru ea.

Bianca Drăgușanu și-a schimbat complet look-ul pentru această ieșire în oraș

Ea a renunțat la pletele blonde care au consacrat-o și a ales să poarte o perucă brunetă, lungă și cu breton.

ADVERTISEMENT

Și ținuta vedetei a fost una cu adevărat spectaculoasă: Bianca Drăgușanu a purtat o rochie acoperită cu pietre sclipitoare.

Inclusiv machiajul a fost unul pe măsură, demn de o adevărată divă, mai ales că acum ea a făcut și o intervenție estetică care avea menirea de a-i da acel aspect de ochi de pisică privirii sale.

ADVERTISEMENT

De altfel, vedeta chiar a lăudat această procedură pe pagina sa de Instagram și a recomandat-o fanilor săi. De asemenea, ea a numit rezultatele „incredibile”.

„După intervenția de cat eyes (ochi de pisică n.red ) pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și vă recomand cu drag și vouă această intervenție”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu se iubește acum cu Gabi Bădălău, dar acesta a fost marele absent al serii în oraș. Iubitul Biancăi Drăgușanu nu a putut fi văzut nicăieri în prezența acesteia.

De altfel, vedeta mărturisea că e pregătită pentru a treia căsnicie, după cele două eșuate, cu Victor Slav și Alex Bodi.

„Acum viața mea e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită.

Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere.

Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a spus Bianca Drăgușanu la emisiunea Teo Show.

ADVERTISEMENT