Life

Frații Dedeman, o nouă lovitură pe piața afacerilor. Ce se întâmplă cu magazinele din țară patronate de Adrian și Dragoș Pavăl

Adrian și Dragoș Pavăl au de gând să își extindă afacerea. Ce trebuie să știe toți românii care obișnuiesc să frecventeze magazinele Dedeman.
27.04.2024 | 18:02
Fratii Dedeman o noua lovitura pe piata afacerilor Ce se intampla cu magazinele din tara patronate de Adrian si Dragos Paval
Adrian și Dragoș Pavăl, o nouă mișcare de consolidare a afacerii Dedeman. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, frații Pavăl sunt unii dintre cei mai de succes afaceriști din România. Dedeman, conceptul dezvoltat și implementat de ei se extinde la o zi la alta. Pentru că nu duc deloc lipsă de idei inovative, Adrian și Dragoș Pavăl pregătesc o nouă mișcare pentru anul 2024.

Adrian și Dragoș Pavăl își diversifică portofoliul de investiții

Adrian și Dragoș Pavăl sunt într-o continuă expansiune. Așa cum îi cunoaște lumea sub numele de frații Dedeman, cei doi au de gând să își ducă afacerea la nivelul următor.

ADVERTISEMENT

Frații Pavăl au pregătit o mișcare uimitoare care nu face decât să le consolideze poziția pe piața din România. Recent, cei doi au încheiat o tranzacție importantă care reprezintă un pas uriaș pentru Dedeman.

Adrian și Dragoș Pavăl au achiziționat un procent de 30% din acțiunile deținute de firma Asset Proiect Craiova. Odată cu semnarea unei tranzacții atât de importante, asta nu poate să însemne decât un singur lucru pentru Dedeman.

ADVERTISEMENT

Compania fraților Pavăl se va extinde, iar prezența Dedeman va fi consemnată în cadrul unui complex logistic în Craiova. Acesta se va afla în imediata apropiere a fabricii Ford din Craiova.

Dedeman, strategie de expansiune continuă

Încă de acum 5 ani, din 2019, frații Pavăl au început să pregătească terenul propice pentru o astfel de mutare. Cei doi au început să colaboreze cu Ionuț Dumitrescu, acționarul majoritar de la Element Invest Partners.

ADVERTISEMENT

Colaborările dintre frații Pavăl și Ionuț Dumitrescu au fost numeroase și de bun augur. Înainte, aceștia au colaborat în proiectul ELI Park 1, care, între timp, a fost cumpărat de Fortress, o companie de origine sud-africană.

Frații Pavăl și Ionuț Dumitrescu au continuat să lucreze și la un proiect situat în Bacău. Acesta a purtat numele de ELI 6, iar Adrian și Dragoș Pavăl au părăsit proiectul în 2022.

ADVERTISEMENT

Pentru că lucrurile au decurs foarte bine, Adrian și Dragoș Pavăl au decis să bată palmă cu Asset Proiect Craiova pentru preluarea a 30% din acțiuni. De acum încolo, Adrian și Dragoș Pavăl se vor axa pe dezvoltarea hub-ului menit să servească logisticii regionale.

Potrivit proiectului, acest hub din Craiova va avea 54.000 de metri pătrați pe care vor fi amplasate trei clădiri. Toate vor putea fi închiriate în momentul în care proiectul va fi finalizat.

ADVERTISEMENT