Life

Bianca Drăgușanu, imagini care le dau fanilor de gândit. A apărut cu un bebeluș în brațe

Bianca Drăgușanu și-a uimit internauții cu ultimele filmări în care apare cu un băiețel. Fosta asistentă TV are de gând să transmită un mesaj urmăritorilor?
26.08.2022 | 23:00
Bianca Dragusanu imagini care le dau fanilor de gandit A aparut cu un bebelus in brate
Bianca Drăgușanu și fotografia care a topit inimile fanilor. Are legătură cu un copil mic. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a distribuit două filmări care le dau fanilor de gândit. A apărut cu un bebeluș în brațe, la atelierul de rochii pe care-l deține în București, după ce zilele trecute a vorbit despre rolul de mamă.

Bianca Drăgușanu și fotografia care a topit inimile fanilor. Are legătură cu un copil mic

Bianca Drăgușanu s-a afișat cu zâmbetul pe buze, în timp ce un bebeluș de numai câteva luni i se cuibărește în brațe. Este vorba de un băiețel al uneia dintre clientele care a dorit o rochie croită de vedetă.

ADVERTISEMENT

Imaginile nu au fost trecute cu vederea de fani, care imediat s-au gândit că fosta prezentatoare de la Kanal D este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. De altfel, au existat la un moment dat zvonuri că este însărcinată.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos nu spune „Nu” venirii pe lume unui bebeluș, mai ales că fiica sa, din mariajul cu Victor Slav, își dorește o surioară. În plus, Sofia chiar se roagă la Dumnezeu pentru această minune.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu și un bebeluș
Bianca Drăgușanu, cu un bebeluș în brațe. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu își mai dorește copii

Bianca Drăgușanu a topit inimile celor care o urmăresc pe social media, mai ales că micuțul pe care abia l-a întâlnit pare foarte cuminte în compania unei persoane străine. Se pare că vedeta știe cum să aibă grijă de un copil.

„Zece copii îmi doresc. Orice minune e binevenită în viața mea, așa că o aștept, nu mi-am făcut genul ăsta de planuri, dar dacă va apărea, cu siguranță voi spune da și voi îmbrățișa cu drag.

ADVERTISEMENT

Își dorește o surioară, asta pot să spun sigur și avem tot mai des discuții de genul acesta”, a mărturisit fosta asistentă într-o emisiune de la Antena Stars.

Până când va deveni mamă a doua oară vedeta se ocupă de creșterea și educarea fiicei sale, Sofia Natalia, pe care o răsfață enorm și căreia îi cumpără foarte multe haine de firmă și jucării.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu se gândește încă de pe acum la viitorul micuței sale, care potrivit spuselor sale, este asigurat din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT