Life

Bianca Drăgușanu a mers la icoana făcătoare de minuni, adusă de Becali. Pentru ce s-a rugat blondina

Bianca Drăgușanu a spus că a mers cu fiica sa, Sofia, la biserica ridicată de Gigi Becali în Pipera și s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, adusă de latifundiar, de pe Muntele Athos.
23.08.2022 | 15:41
Bianca Dragusanu a mers la icoana facatoare de minuni adusa de Becali Pentru ce sa rugat blondina
Bianca Drăgușanu a mers cu fiica sa și s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, adusă de Gigi Becali de pe Muntele Athos. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, aflată la biserica ridicată de Gigi Becali, în Pipera și pe care acesta a adus-o de pe Muntele Athos. Blondina a mărturisit și că merge în fiecare duminică la slujbă.

Bianca Drăgușanu s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, adusă de Becali de pe Muntele Athos: ”Sofia își dorește o surioară”

Fosta asistentă TV a mai precizat și că se așteaptă ca de acum încolo să se întâmple minuni în viața sa, mai ales că fiica ei își dorește o surioară. Blondina și-a exprimat și recunoștința pentru tot ce are în prezent.

ADVERTISEMENT

”Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și întâmplător eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele.

Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

ADVERTISEMENT

Viața mea este o minune de altfel, iar una din miniunile din viața mea e Sofia. Iar pentru că eu sunt un om bun consider că o să-mi apară curând miniuni în viața mea, orice minune e binevenită”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, scrie Spynews.

Își dorește Bianca Drăgușanu să devină mamă a doua oară?

Printre toate acestea, întrebată dacă mai vrea să aibă un copil, Bianca Drăgușanu a răspuns afirmativ, precizând că și-ar dori chiar zece. Însă, momentan, nu se mai vede în postura de mamă.

ADVERTISEMENT

”Zece copii îmi doresc (…) Orice minune e binevenită în viața mea, așa că o aștept, nu mi-am făcut genul ăsta de planuri, dar dacă va apărea, cu siguranță voi spune da și voi îmbrățișa cu drag.

Își dorește o surioară, asta pot să spun sigur și avem tot mai des discuții de genul acesta. Nu pot să-mi imaginez momentan, pentru că na, nu știu, nu m-am gândit cum o să fie, dacă o să fie…”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Referitor la Gigi Becali, milionarul a ridicat recent un complex rezidențial în Pipera, unde a deschis și o biserică. Cunoscut ca o fire credincioasă, el a adus aici o icoană făcătoare de minuni, de pe Athos. Zilnic trec pragului lăcașului sfânt mulțimi de oameni, printre care, iată, și vedete.

ADVERTISEMENT