Life

Bianca Drăgușanu, jignită de Claudia Pătrășcanu: “A uitat că nici dinți în gură nu avea”

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă războiul pe care l-au început zilele trecute și își aduc tot mai multe acuzații.
18.10.2021 | 17:00
Bianca Dragusanu jignita de Claudia Patrascanu A uitat ca nici dinti in gura nu avea
Bianca Drăgușanu, jignită de Claudia Pătrășcanu: "A uitat că nici dinți în gură nu avea". Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Gabi Bădălău i-a adus foarte multe jigniri fostei asistente TV, căreia îi amintește că îi urmă cu ani buni nici măcar nu avea o dantură foarte frumoasă.

În plus, bruneta susține că fosta iubită a lui Alex Bodi trăiește pe banii copiilor ei, asta pentru că ea a renunțat la pensia alimentară din partea omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună bruneta

„Ea crede că-i buricul pământului, jignește jumătate din fetele din România, femei frumoase, deștepte, naturale și care au realizat ceva în țara asta. Cine este asta?

Ce face asta? Ia două rochii de la turci, din bazar de la Mehmet, și le vinde, zice că-s creațiile ei! (…) Își permite să vorbească despre familiile altora și despre jumătate din femeile din România.

ADVERTISEMENT

Cu ce drept face asta?! Dacă ea trăiește din vise, filme și regii, îi spun că mai bine decât oricine eu și mama lui îl cunoaștem pe Gabi.

În momentul în care această individă aduce în discuție, în interviuri, vorba despre copii, bunici, familia mea, nu o să stau niciodată fără să le iau apărarea. Să nu mai viseze cai verzi pe pereți.

ADVERTISEMENT

Când eu apar la TV, se anunță averse de bocete pentru ea. Nu-i convine să fie a cincea roată la căruță, dar ce vină am eu că încă sunt soția lui Gabi?

Se umilește singură pe la TV, nu are pic de demnitate și încredere în ea. Păcat că nu mai există caravana lui Mircea Radu. A uitat că nici dinți în gură nu avea și doar se mândrea cu câte femei s-a bătut ea. 

ADVERTISEMENT

A uitat că îl implora pe acel baiat să o ia înapoi după ce a maltratat-o? E penibilă și expirată” a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, în război. Care e motivul

Războiul dintre cele două vedete ar fi plecat de la simplu fapt că Bianca Drăgușanu a primit din partea iubitului ei, Gabi Bădălău, 1.000 de trandafiri.

Artista ar fi luat foc în clipa în care a văzut atenția cu care este copleșită blondina de când se iubește cu omul de afaceri, încă soțul cântăreței în acte.

De aici și până la un schimb de replici acid nu a mai fost decât un singur pas, în momentul de față Bianca Drăgușanu dorindu-și să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru calomnie.

ADVERTISEMENT