Life

Bianca Drăgușanu o atacă dur pe Claudia Pătrășcanu: „O aștept în instanță pentru calomnie”

Bianca Drăgușanu o atacă dur pe Claudia Pătrășcanu. Blondina vrea să o dea în judecată pe fosta parteneră a lui Gabi Bădălău.
18.10.2021 | 16:03
Bianca Dragusanu o ataca dur pe Claudia Patrascanu O astept in instanta pentru calomnie
Bianca Drăgușanu o atacă dur pe Claudia Pătrășcanu: „O aștept în instanță pentru calomnie” Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu are de gând să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu, după ce aceasta din urmă a spus cuvinte acide la adresa ei. Fosta asistentă TV a decis să continue războiul cu cea care încă este soția lui Gabi Bădălău, iubitul ei.

Blondina a atacat-o pe Claudia Pătrășcanu în mediul online printr-un mesaj acid. Aceasta a publicat și câteva imagini în care artista era goală, făcute cu câțiva ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Diva a șters postarea după doar câteva minute, însă a postat și pe Instastory mesajul la adresa Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu o va da în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu au început un război în toată regula. După ce cântăreața a făcut declarații despre actuala iubită a lui Gabi Bădălău, blondina i-a răspuns.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos vrea să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru calomnie. Aceasta a publicat și câteva imagini în care artista era complet goală, dar a șters totul după doar câteva minute.

„Bună dimineața. M-am trezit bombardată cu întrebări despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știți.

ADVERTISEMENT

Această singură ‘mamă de copiii’ de pe planetă mă jignește de mai bine de 7 luni fără ca eu să fi fost vreo secundă motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are.

Bineînțeles, această femeie, în primă fază, mă aprecia și mă complimenta, considerând că am putea fi chiar ‘prietene’.

ADVERTISEMENT

Știu doar că între timp lucrurile s-au complicat, iar individa asta instabilă a început să mă denigreze și să mă amenințe atât ea, cât și mama dânsei. (…)

Bun, acum cu o mică parte a poveștii vă țin la curent cu dovezi în curând, și că tot îi plac procesele si plimbările București – Constanța o aștept în instanță pentru calomnie.

Apropo, cred că știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred că știe că sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la București și pentru mine”, ”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Claudiei Pătrășcanu. Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre Claudia Pătrășcanu

În mesajul postat, Bianca Drăgușanu a mai făcut câteva dezvăluiri despre fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău.

Blondina susține că artista ar fi amanta unui afacerist din Constanța și că bărbatul ar fi încercat să o țină „ascunsă” până de curând.

„Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi băgată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc.

Ceea ce nu știe multă lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port.

Problema e că omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă până acum 3 săptămâni, când și-a dat seama cât valorează penibila asta”, a mai scris vedeta.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă de doi ani pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. Artista face orice pentru a câștiga în fața fostului partener și nu ratează ocazia de a-l ataca atât pe el, cât și pe Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT