Life

Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică. Cine a însoțit-o pe blondină la intervenție

25.03.2021 | 07:33
Bianca Dragusanu o noua operatie estetica Cine a insotito pe blondina la interventie
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a suferit o nouă intervenție chirurgicală la nivelul feței zilele trecute, frumoasa blondină fiind însoțită în cabinetul medicului estetician, dintr-un cabinet din Cluj-Napoca, de o persoană foarte dragă. 

Fosta asistentă TV a trecut printr-o operație de rinoplastie, dar și-a făcut și alte mici îmbunătățiri. Mai exact, vedeta a decis să-și reconstruiască fața prin accentuarea pomeților, a liniei mandibulare și a bărbiei, tehnică care se adaptează în funcție de fiecare pacient.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D nu a fost singură la Cluj-Napoca, ci l-a avut alături pe Gabi Bădălău cu care formează un cuplu de câteva luni bune. Se pare că Bianca Drăgușanu este hotărâtă să meargă mai departe și să fie fericită alături de afacerist.

Bianca Drăgușanu, din nou în cabinetul medicului estetician. Cine i-a fost alături

„Bianca Drăgușanu a suferit o operație de rinoplastie la Cluj și Gabi Bădălău a însoțit-o la Cluj”, a spus reporterul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Foarte multă lume s-a întrebat atunci dacă blondina și omul de afaceri au plecat într-o vacanță în doi în Dubai, însă reporterul emisiunii prezentate de Dan Capatos nu a știut să ofere prea multe informații.

„Mi-a trimis și mie o fotografie pe WhatsApp, dar ulterior a șters-o Gabi Bădălău”, a mai spus reporterul de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Blondina nu se mai ferește la fel de mult ca înainte și este deschisă în ceea ce privește povestea amoroasă pe care o are cu soțul artistei Claudia Pătrășcanu. Bianca Drăgușanu nu-și mai ține iubirea ascunsă și vrea să le arate tuturor ce sentimente are.

Într-o postare realizată recent pe Instagram vedeta a stârnit câteva controverse, după ce l-a etichetat pe Gabi Bădălău, vorbind despre câteva aspecte care țin direct de viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți trăiesc totul la intensitate maximă, fără să le pese de nimic, Bianca Drăgușanu mărturisind la un moment dat că este dispusă să ajungă pentru a treia oară la altar.

ADVERTISEMENT