Life

Bianca Drăgușanu, ofertată de Cătălin Măruță. Ce propunere surpriză i-a făcut prezentatorul de la Pro TV

Bianca Drăgușanu este una dintre divele care apare mereu impecabilă, ca scoasă din cutie, de aici și inițiativa lui Cătălin Măruță.
09.11.2021 | 08:03
Bianca Dragusanu ofertata de Catalin Maruta Ce propunere surpriza ia facut prezentatorul de la Pro TV
Bianca Drăgușanu, ofertată de Cătălin Măruță. Ce propunere surpriză i-a făcut prezentatorul de la Pro TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „La Măruță” i-a făcut blondinei o propunere surpriză. Vedeta a fost ofertată de moderatorul de la Pro TV chiar în propriul show.

Bianca Drăgușanu este genul de persoană asumată, care se simte excelent în propria piele, deși de-a lungul timpului a apelat la numeroase operații estetice.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost înzestrată de Mama Natură cu trăsături frumoase și arată foarte bine și fără tone de make-up.

Bianca Drăgușanu, propunere inedită din partea lui Cătălin Măruță. Ce răspuns i-a dat blondina

„Ce zici dacă vii odată la TV să te demachezi, live?”, este propunerea pe care i-a făcut-o Cătălin Măruță fostei asistente TV, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu a stat prea mult pe gânduri și răspunsul a fost unul prompt. Blondina ar accepta o asemenea provocare pentru că a mai făcut asta și în trecut.

Singurul impediment pe care l-a punctat fosta soție a lui Alex Bodi a fost partea materială, precizând că nu se demachiază public fără să primească o sumă mare de bani.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă plătești bine, o fac, dar nu o să fac nimic gratis ca să demonstrez ceva cuiva. Am mai făcut asta în urmă cu mult timp la o emisiune.

Eu sunt frumoasă oricum. Nu am nici gene, mi-am aplicat doar acum, dar le dau jos”, a spus fosta prezentatoare de la Kanal D, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, operații pe bandă rulantă. Ce intervenții are diva

Bianca Drăgușanu adoră intervențiile chirurgicale, la care recurge ori de câte ori simte nevoia. Asemănată cu o păpușă Barbie tot mai des, vedeta arată fără niciun fel de cusur.

Blondina face tot ce-i stă în puteri pentru a atinge idealul de perfecțiune, de aceea are mai multe operații estetice la nivelul bustului, buzelor și feselor.

Și-a pus fațete dentare pentru un zâmbet perfect, extensii de păr, gene și sprâncene. În plus, și-a scos niște alunițe de pe față, iar pentru toate astea a plătit mii de euro.

ADVERTISEMENT