Life

Bianca Drăgușanu, implicată într-un nou scandal: “Voi fi nevoită să șterg și să ignor”

Bianca Drăgușanu a fost scoasă din sărite de o vedetă și i-a transmis un mesaj dur. Nu după mult timp a șters postările.
04.11.2021 | 15:40
Bianca Dragusanu implicata intrun nou scandal Voi fi nevoita sa sterg si sa ignor
Bianca Drăgușanu scandal cu o vedetă. "Ești vai de capul tău, n-ai ce căuta, jet". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu s-a enervat din cauza unei alte vedete din showbiz. Probabil că aceasta i-a comentat la o postare și diva a luat foc.

Imediat i-a transmis un mesaj dur pe Instastory care i-a șocat pe fani. Blondina i-a transmis femeii că nu are ce căuta în showbiz și că este o frustrată.

ADVERTISEMENT

Ulterior, diva a șters postarea. Acest a spus că a fost sfătuită de sora ei să nu bage în seamă comentariile făcute de persoane care nu merită atenția sa.

Bianca Drăgușanu, un nou scandal

Bianca Drăgușanu este extrem de activă pe rețelele de socializare. Postează foarte des fotografii sau filmulețe și își ține la curent fanii cu tot ce face. O altă vedetă a scos-o însă din sărite și Bianca Drăgușanu a reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

Probabil că vedeta, căreia Bianca nu i-a spus numele, i-a comentat la o postare sau a făcut o declarație despre ea. Fosta soție a lui Alex Bodi a postat un mesaj care i-a uimit pe fanii săi. Printre altele i-a transmis că nu are ce să caute nici pe micul ecran, dar nici în showbiz.

“Ești minim, minim, minim cât poate exista în showbiz-ul ăsta. Nu ai ce să cauți nici la televizor și nici oriunde. Ești frustrată ești vai de capul tău, n-ai ce căuta, jet”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a șters mesajul

După foarte puțin timp, postarea a dispărut. Blondina a declarat că a decis să șteargă mesajul după o discuție cu sora sa. Aceasta i-a spus că nu trebuie băgați în seamă oamenii care nu merită.

“Am fost sfătuită de sora mea să șterg instastory-urile pentru că mi-a zis că proștii nu se bagă în seamă, proștii se ignoră.

ADVERTISEMENT

Voi fi nevoită să șterg și să ignor orice prost”, a spus blondina.

Nu este pentru prima dată când diva s-a certat pe rețelele de socializare cu diferite vedete. Bianca Drăgușanu nu a suportat niciodată să fie jignită și mereu a dat replici dure.

Printre vedetele care au scos-o din sărite se numără Iulia Sălăgean, Oana Marica și Claudia Pătrășcanu, încă soția iubitului ei, Gabi Bădălău. 

ADVERTISEMENT