Life

”Bianca Drăgușanu rămâne însărcinată”! Dezvăluiri marca ”Oracolul din Herăstrău”

Oracolul din Herăstrău, Caz Stan, face predicții despre relațiile vedetelor din showbiz. Ce vedete se căsătoresc și care rămân însărcinate.
14.07.2023 | 12:15
Bianca Dragusanu ramane insarcinata Dezvaluiri marca Oracolul din Herastrau
Oracolul din Herăstrău, predicții despre vedete. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Oracolul din Herăstrău, Caz Stan, face predicții mari despre relațiile vedetelor din showbiz-ul românesc. După spusele lui, ne așteptăm la nunți și botezuri în curând. În exclusivitate pentru FANATIK, Caz Stan spune că 2023 este anul în care Bianca Drăgușanu va rămâne însărcinată.

Caz Stan a dat verdictul: “Alex Bodi și Ema Uta își vor face tatuaje pe inelar în toamnă”

Oracolul din Herăstrău a scos la înaintare lista cu vedetele care vor face pasul cel mare anul acesta. În capul listei se află Alex Bodi și Ema Uta. După spusele lui Caz Stan, cei doi își vor face tatuaje pe inelar în toamna aceasta, ca un simbol al iubirii lor.

ADVERTISEMENT

“Alex Bodi e foarte civilizat, bine crescut și plăcut. Eu îl văd des în oraș. El e și foarte inteligent. Chiar e un tip foarte plăcut, aparențele înșală. El are un zâmbet sincer, prietenos, chiar dacă a fost dezamăgit mult de oameni. Și ea e de treabă și e bună pe meserie. Amândoi au succes.

Eu zic că în luna septembrie vor merge și se vor tatua pe degetul inelar. O să fie nuntă și aici. Alex Bodi o va lua pe Ema la un salon de tatuaje, o să-și facă el primul, apoi își face și ea. Iar apoi o să o ceară de nevastă și vor face și nuntă, eu așa cred”, a declarat Caz Stan, Oracolul din Herăstrău, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Oracolul din Herăstrău, predicție șoc despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Caz Stan continuă cu profețiile despre vedetele noastre. Iar în ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu, Oracolul din Capitală are vești bune. Din spusele sale, frumoasa vedetă va rămâne din nou însărcinată. Iar în ceea ce privește relația cu Gabi Bădălău, aceasta este una trainică, care nu se va destrăma prea curând.

“Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău va ține. Ei sunt oricum de ceva vreme împreună. Mi se pare că s-au mai potolit. Ea își vede de treabă cu emisiunea.

ADVERTISEMENT

Eu dau un pronostic că ea va rămâne și gravidă. Până în decembrie, Bianca Drăgușanu va rămâne însărcinată. Ca să fiu mai exact, în luna noiembrie. O să vedeți că așa va fi”, a mai spus Caz Stan.

Profeția Oracolului din Herăstrău despre Andreea Bălan: “Ea îl domină pe noul iubit. Relația va dura”

Caz Stan a vorbit și despre relația Andreei Bălan. Artista formează un cuplu cu tenismenul Victor Cornea și pare mai fericită ca niciodată. Vedeta a făcut publică relația și a declarat că este foarte fericită și împlinită alături de noul iubit. Oracolul din Herăstrău spune că relația celor doi va fi una de durată, care va ține cât timp va vrea Andreea.

ADVERTISEMENT

“Va ține relația. Eu cred că ea îl domină pe el. Iar ei îi place asta. Relația va ține cât va vrea Andreea, pentru că ea este șeful în cuplu. Eu așa zic. Ea e frumoasă, arată bine, e și vulcanică, e cunoscută. El nu e celebru și e încântat de ea. Iar relația va dura cât va vrea Andreea Bălan, pentru că ea face ce vrea”, a mai adăugat Oracolul din Herăstrău.

Caz Stan, despre vedetele care nu au noroc în dragoste: “Anamaria Prodan va ține mereu la Reghe”

Oracolul de servici ne povestește și care este motivul pentru care unele vedete nu au noroc în dragoste. În special persoanele influente, cu mulți bani, precum Anamaria Prodan sau Cristian Boureanu. Caz Stan spune că tot trecutul e de vină în ceea ce îi privește și nu pot depăși anumite momente din viață.

“Relația pe care a avut-o Anamaria Prodan cu Flavius Nedelea nu a fost una reală. A fost doar așa, de ochii lumii. Eu cred că ea încă suferă după Laurențiu Reghecampf. Nu cred că își va mai găsi ea pe altcineva. Ea va ține la Reghe toată viața, dar nu e loc de întoarcere.

Cât despre Cristian Boureanu, el oricum nu se potrivea cu Cristina Belciu. El e băiat bun, e blând. Eu cred că el le compară cu Laura. Caută să semene și fizic cât de cât cu ea, să fie mai mică de ani. Laura avea grijă de el. Iar la Cristina, el nu a găsit ce voia”, a spus Caz Stan.

Caz Stan, pronosticuri despre Insula Iubirii: “O tatuată nu prea rămâne cuminte”

Nu doar vedetele au intrat în vizorul lui Caz Stan, ci și concurenții de la Insula Iubirii. Oracolul vedetelor a spus că este convins de faptul că una dintre concurente se va lăsa dusă de val și va ceda ispitei. Mai exact, Claudia va fi cea care va călca strâmb. Caz Stan a declarat că în general, concurentele care sunt tatuate vor cădea în ispită sezonul acesta.

“Eu cred că Claudia, fata tatuată, va ceda. Nu am văzut eu prea multe emisiuni. Eu o să zic așa o chestie generală. Sezonul acesta, toate fetele tatuate din cuplu vor ceda ispitei.

Așa cred eu, tatuatele fug. O tatuată nu prea rămâne cuminte, așa că și în emisiune, fetele cu tatuaje vor fugi cu ispitele și o să renunțe la relații”, a mai declarat Oracolul din Herăstrău, Caz Stan, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT