Life

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, party în miez de noapte. Cu ce bărbat celebru au petrecut fostele soții ale lui Alex Bodi

18.12.2020 | 19:59
Bianca Dragusanu si Iulia Salagean party in miez de noapte Cu ce barbat celebru au petrecut fostele sotii ale lui Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, party în miez de noapte. Cu ce bărbat celebru au petrecut fostele soții ale lui Alex Bodi. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean sunt tot mai apropiate în ultima perioadă, recent petrecând în miez de noapte la ziua de naștere a unui amic comun. Fostele soții ale afaceristului Alex Bodi s-au distrat până-n zori, atmosfera fiind întreținută de un manelist celebru. 

Blondinele s-au simțit extrem de bine împreună, mai ales că nu este prima oară când merg la petreceri în această formulă. Fosta asistentă a lui Dan Capatos și noua sa amică sunt prietene la cataramă, în ciuda faptului că au iubit același bărbat, în perioade diferite de timp.

ADVERTISEMENT

Vedeta și cea de-a doua soție a lui Alex Bodi au petrecut în compania unui bărbat renumit, Valentin Brăescu, fiind nelipsit de la petrecerea organizată în casa Victoriei Popescu, una dintre prietenele bune ale fostei prezentatoare de la Kanal D.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, distracție până-n zori. Cele două sunt prietene la cataramă

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean s-au unduit pe ritmuri de manele, Tzanca Uraganul fiind artistul care a avut grijă ca petrecăreții să nu stea pe scaune și să rupă ritmul de dans, lucru arătat chiar de filmările postate în mediul online de fosta soție a lui Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină pare că l-a dat uitării pe Alex Bodi, care se află arestat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane. Vedeta apare în compania unui alt bărbat, care la un moment dat chiar o mângâie pe spate, fără ca diva să protesteze în vreun fel.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, petrecere de pomină
Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, petrecere de pomină. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fosta asistentă TV și Valentin Brăescu sunt din ce în ce mai apropiați, blondina fiind încântată să-l aibă în preajmă pe afaceristul care seamănă izbitor de mult cu fostul partener de viață, Alex Bodi, cu care a avut o relație cu năbădăi timp de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Se pare că Valentin Brăescu apare tot mai des în imaginile de pe rețelele de socializare, cei doi mergând recent și într-o vacanță la munte. Ce-i drept, nu au fost singuri, Iulia Sălăgean și fiica sa fiind și ele prezente la distracția din stațiunea Sinaia.

Momentan fosta asistentă TV nu a confirmat, dar nici nu a infirmat vreo relație amoroasă cu sosia lui Alex Bodi, un băiat de bani gata, care deține o firmă de tuning auto la care au mers numeroase vedete în ultima vreme. Printre acestea se numără și Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, despre relația controversată cu Alex Bodi

„Am trecut printr-o situație destul de dificilă, am ieșit destul de greu din chestia asta, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile.

Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat și locul meu este așa unde trebuie să fie, aici, lângă copilul meu, lângă voi și așa mai departe”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT