Life

Bianca Pop, bătută din nou! Fosta ispită de la Insula iubirii a trecut prin momente de coșmar – Foto

21.09.2020 | 15:35
Bianca Pop batuta din nou Fosta ispita de la Insula iubirii a trecut prin momente de cosmar  Foto
Bianca Pop a fost ispită la Insula iubirii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Pop a fost din nou ținta violenței. Fosta ispită de la Insula iubirii a fost bătută într-un club, iar vedeta a vorbit despre clipele dramatice prin care a trecut în weekend-ul ce tocmai a trecut.

Bianca Pop, bătută la o săptămână după ce a fost drogată și violată

Abia a trecut o săptămână de când sătmăreanca a ajuns la poliție denunțând faptul că a fost drogată și violată, căci bruneta a pățit-o din nou.

ADVERTISEMENT

De data asta, este vorba despre cinci indivizi care ar fi bătut-o într-un club, lovind-o de mai multe ori în zona picioarelor, potrivit propriilor ei mărturisiri.

Totul s-a întâmplat în toaleta unei discoteci. Bianca susține că cineva a bătut insistent în timp ce era în spatele ușii, în WC-ul clubului, iar când a ieșit a văzut cinci bărbați care au început să îi vorbească urât.

ADVERTISEMENT

Au tras de păr și au pus-o la pământ, iar ea a opus rezistență, încercând să se apere, moment în care loviturile acestora au fost și mai puternice.

„M-a lovit tare cu piciorul în ovarul stâng”

Bruneta susține că nu îi cunoaște pe indivizii care au agresat-o în baia de la petrecere, dar că are încredere că polițiștii o vor ajuta să i se facă dreptate, căci a depus deja plângere.

ADVERTISEMENT

După cum spuneam mai sus, nu este prima oară când Bianca Pop e nevoită să treacă prin asta. În urma acuzațiilor aduse acum o săptămână, când spunea că a fost violată și drogată, aceasta și l-a luat drept protector pe temutul interlop Bebino, care o ajută cu bani în perioada asta, plătindu-i inclusiv chiria în care stă în Capitală.

„M-a urmărit până la baie și a bătut la ușa mea. Am deschis, am dat să ies și erau patru, cinci în fața ușii. M-a prins de păr, eu m-am întors, i-am prin mâna și m-a lovit tare cu piciorul în ovarul stâng și în picior. Nu știu cine e. Nu știu nimic”, a declarat Bianca Pop.

ADVERTISEMENT
bianca pop
Bianca Pop, vânătă de la loviturile ce i-au fost aplicate. Foto: spynews.ro