Life

Bianca Pop, propuneri ”fierbinți” pentru Jador. Fosta ispită îl atacă pe Culiță Sterp

18.07.2020 | 13:57
Bianca Pop propuneri fierbinti pentru Jador Fosta ispita il ataca pe Culita Sterp
ADVERTISEMENT

Bianca Pop (31 de ani), frumoasa ispită care a sucit mințile bărbaților din showbiz-ul autohton, s-a despărțit recent de logodnic, dar nu pare supărată, ci se gândește la întâlniri fierbinți cu nimeni altul decât Jador. Bruneta are numai cuvinte de laudă despre artist căruia i-a făcut propuneri indecente.

Mai mult decât atât, ispita de la „Insula Iubirii” i-a transmis renumitului manelist că are gânduri serioase pentru că vrea să-i facă și copii. Și nu este vorba de unul, ci chiar 2-3, Bianca Pop așteptând cu nerăbdare ziua în care se va întâlni față-n față cu Jador.

ADVERTISEMENT

„Jos pălăria pentru Jador. Caracter, băiat cuminte, finuț… Păi n-am avut timp să ne întâlnim, dar și când ne întâlnim… I-am zis că-i fac 2-3 copii, oho…”, a spus frumoasa ispită într-un live, notează wowbiz.ro.

Bianca Pop îl vrea pe Jador. Ce spune ispita despre Culiță Sterp

Dacă despre Jador, fosta ispită de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă și i-a făcut propuneri „fierbinți”, nu același lucru se poate spune despre manelistul Culiță Sterp pe care Bianca Pop se pare că este extrem de supărată.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă susține că artistul nu are deloc caracter, vorbind într-un mod vulgar despre acesta. Tânăra spune că renumitul cântăreț a uitat cine este ea pentru că nimeni nu comentează în fața Biancăi Pop, mărturisind că este „nebună”.

„…că n-are caracter, că m-am supărat pe el și că dacă vrea … mea… Cred că a uitat cine sunt eu. Și zice Culiță, păi da, tu ești șefa României. Păi normal că sunt, fă!…

ADVERTISEMENT

La mine nu comentează nimeni, fă, așa să știți! Mau-mau! Poți să fii vedetă, să fii cine vrei tu… poți să fii vedetă, dacă vreau să-ți dau la…, îți dau.

Așa că, Culiță Sterp, mau-mau, no me interesa cine ești tu, pentru că eu sunt hau-hau, mau-mau și lumea fuge de mine pentru că sunt nebună”, a mai spus fosta ispită de la „Insula Iubirii”.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop a devenit cunoscută după participarea la această emisiune, dar și mulțumită unei replici. Tânăra susținea în urmă cu ceva vreme că nu iese din casă dacă nu are 1.000 de euro cash, însă zilele trecute a fost dată afară dintr-un restaurant pentru că nu avea bani să achite nota.

În plus, fosta ispită a fost dată afară și dintr-un hotel din stațiunea Mamaia, motivul fiind același, neplata. Bruneta a creat ceva valuri în ultima vreme, dar și-a pus în cap foarte mulți interlopi din București.

 

ADVERTISEMENT