Life

Bianca Pop se căsătorește. Fosta ispită de la Insula Iubirii urmează să devină mamă

Bianca Pop are două vești mari pentru cei care o urmăresc. Fosta ispită de la Insula Iubirii este însărcinată și este pregătită să se căsătorească cu iubitul ei.
12.07.2022 | 20:02
Bianca Pop se casatoreste Fosta ispita de la Insula Iubirii urmeaza sa devina mama
Bianca Pop, pregătită de nuntă. Fosta ispită de la Insula Iubirii va fi mamă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a trecut peste problemele și suferințele din trecut și acum se bucură numai de lucruri frumoase. Vedeta urmează să devină mamă pentru prima oară alături de bărbatul cu care formează un cuplu de câteva luni.

Bianca Pop, pregătită de nuntă. Fosta ispită de la Insula Iubirii va fi mamă

Bianca Pop este însărcinată în 5 săptămâni, dar momentan nu știe care este sexul bebelușului care crește în pântecele sale. Și aceasta nu este singura veste bună venită din partea vedetei, care face planurile pentru nuntă.

ADVERTISEMENT

Copilul și ceremonia au loc în același an, motiv pentru care bruneta consideră că este împlinită din toate punctele de vedere. Fosta ispită de la Insula Iubirii mărturisește că deja mănâncă pentru doi încă de acum.

„Le-am făcut pe toate într-un an, și nuntă, și bebeluș. Mi-am făcut cinci teste de sarcină. Sunt în 5 săptămâni. Mănânc foarte mult, mănânc de 15 ori pe zi”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop este în culmea fericirii de când lucrurile s-au așezat în viața personală. În momentul de față locuiește în Spania, acolo unde trăiește partenerul de viață alături de care urmează să devină mamă pentru prima oară.

Bianca Pop, pregătită să ajungă la altar. Când va fi nunta

Bianca Pop este fericită de când și-a găsit liniștea interioară, mărturisind că este pregătită să ajungă la altar. Cel mai probabil nunta va avea loc în toamnă, eveniment la care fosta vedetă de la Antena 1 va purta 4 rochii.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă consideră că și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Florin Rusu, un om de afaceri care are un pub în care performează maneliști renumiți. Florin Salam sau Nicolae Guță sunt invitați frecvent.

„Nunta va fi în septembrie. Voi avea patru rochii de mireasă. Cununia civilă va fi pe plajă, la biserică o să am o altă rochie, la restaurant voi avea două rochii. Este un bărbat perfect din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Să fii cu o femeie ca mine este foarte greu, sunt o femeie foarte pretețioasă și scumpă”, a mai adăugat Bianca Pop, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT