Life

Bianca Rus, jefuită la o nuntă la care a cântat. Ce i-au furat hoții

cBianca Rus, jefuită la o nuntă. Vedeta a mers acolo să cânte, doar că a avut parte de o experiență neplăcută. Ce i-au furat hoții.
14.09.2023 | 19:08
Bianca Rus jefuita la o nunta la care a cantat Ce iau furat hotii
Bianca Rus, jefuită la o nuntă. foto Captură tv
ADVERTISEMENT

Bianca Rus, jefuită la o nuntă la care a cântat, în Satu Mare. Artista a aflat cu stupoare că a rămas fără lucrurile de preț, înainte de eveniment.

Bianca Rus, jefuită la o nuntă

Bianca Rus a mers la o nuntă în Satu Mare să cânte, doar că a rămas fără obiectele de preț. Artista a spus că atunci când a mers să salute mirii, după ce a ajuns, a fost prădată de hoți.

ADVERTISEMENT

Artista spune că este posibil să-ți fi lăsat mașina deschisă tot acest timp, dar este posibil și ca cineva să fi forțat ușa. Cert este că atunci când a mers la mașină a văzut că nu mai are geamantanul cu haine.

”Am fost invitată la o nuntă, în județul Satu Mare, să cânt. M-am dus să dau și eu cu „Bună seara, casă de piatră”, să văd mirele, mireasa, dacă totul e ok și între timp, probabil ori mi-am lăsat mașina deschisă ori mi-a deschis cineva mașina și aveam acolo un geamantan drăguț.

ADVERTISEMENT

Eu așa merg peste tot, cu portbagajul cu haine și nu am mai găsit geamantanul cu absolut nimic, nu mi-au dispărut doar hainele, mi-a dispărut și geamantanul”, a povestit artista, la emisiunea Star Magazin de la Antena Stars.

Bianca Rus nu a chemat poliția

Bianca Rus a rămas și fără hainele de preț și fără geamantan, dar nu a vrut să mai cheme poliția la fața locului. Vedeta a spus că nu a vrut să creeze o mare vâlvă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai spus că îi pare rău că a rămas fără acele haine create special pentru ea. Totuși, vedeta este recunoscătoare că mașina a rămas pe loc și nu i-a fost furată și ea!

„Nu am anunțat poliția și nu am vrut să fac tam-tam pe această temă, dar nici nu vreau să se supere persoanele care mi-au făcut aceste haine pentru mine.

ADVERTISEMENT

E bine că nu mi-au luat mașina cu totul”, a spus Bianca Rus la Antena Stars.