Life

Bibi a fost implicată într-un accident rutier. În ce stare se află cântăreața: “A intrat cu o viteză destul de mare”

Bibi, implicată într-un accident rutier. Cum s-a produs impactul și în ce stare se află tânăra cântăreață. Primele declarații.
29.04.2023 | 09:51
Bibi a fost implicata intrun accident rutier In ce stare se afla cantareata A intrat cu o viteza destul de mare
Bibi a fost implicată într-un accident rutier. Sursa foto: Insagram
ADVERTISEMENT

Bibi a fost recent implicată într-un accident rutier. Un alt participant la trafic a intrat în spatele mașinii ei, fără a păstra distanța de siguranță. Artista a făcut primele declarații despre impact și i-a liniștit pe fani.

Bibi, implicată într-un accident rutier. Artista a oferit primele detalii

Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează regulat și își ține la curent urmăritorii în legătură cu ce se mai întâmplă în viața ei. Tânăra a fost implicată într-un accident rutier, lucru care i0a îngrijorat pe fani.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Bibi nu a fost rănită în urma accidentului, după cum a precizat pe pagina sa de Instagram. O altă mașină nu a păstrat distanța corespunzătoare, astfel că a intrat cu viteză în spatele autoturismului cântăreței.

Nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Artista a mai ținut să spună că daunele produse în urma accidentului se vor repara. În plus, sănătatea este cea care contează cu adevărat, după cum a mai menționat ea.

ADVERTISEMENT

“Sunt bine, vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru grijă! Am avut parte de un mic accident în care o altă mașină nu a păstrat distanța și a intrat cu o viteză destul de mare în spatele mașinii mele…

 Se mai întâmplă, important e că suntem sănătoși toți cei implicați în accident! Mașinile se repară, sănătatea contează! Zâmbește în orice situație și fii recunoscător. Tot răul spre bine”, a transmis Bibi pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Bibi
Bibi, detalii despre accident. Sursa foto: Instagram

Care este relația dintre Bibi și Antonio Pican în prezent

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit cu mai mult timp în urmă, iar artistul a dezvăluit în ce relații au rămas cei doi acum. Cei doi se înțeleg bine, însă tânărul nu crede că mai este posibilă o relație de prietenie după una de iubire.

“Cum să rămânem? Într-o relație OK, doar că eu nu cred că se poate rămâne într-o relație de prietenie după o relație de iubire. Este punctul meu de vedere pe care o să mi-l mențin toată viața. Unde este dragoste adevărată, atunci când dispare, dispare totul efectiv. Eu așa sunt.

ADVERTISEMENT

Când sunt în orice fel de relație, de orice fel de natură ar fi, de colaborare, de iubire, de frăție, sunt acolo trup și suflet, mă dedic 100%. Dar, în cazul în care s-a terminat și s-a pus punctul am dispărut total”, a declarat Antonio Pican pentru ego.ro, în toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT