Sport

CSM Bucureşti, victorie categorică cu Bietigheim. ”Tigroaicele” au urcat pe primul loc

25.10.2020 | 18:21
CSM Bucuresti victorie categorica cu Bietigheim Tigroaicele au urcat pe primul loc
ADVERTISEMENT

Meciul Bietigheim – CSM Bucureşti are loc duminică, 25 octombrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 6-a a grupei A din actuala ediţie a Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa din Germania este singura care a reuşit să dispute până acum toate cele cinci jocuri programate, dar le-a pierdut pe toate.

CSM Bucureşti are o partidă amânată, cea cu rusoaicele de la Rostov pe Don, care nu au mai făcut deplasarea în România motivând că au un caz de coronavirus în lot şi li s-a aprobat amânarea. CSM a avut-o pe Cristina Neagu out cu COVID 19 în deplasarea din Norvegia, de la Krisitiansund, singurul meci pierdut până acum şi EHF nu a permis amânarea.

ADVERTISEMENT

La prima vedere pare cea mai facilă misiune pentru vicecampioana din Liga Florilor, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Acasă, formaţia germană dă totul de fiecare dată şi trebuie concentrare maximă pentru atingerea obiectivului.


Bietigheim – CSM București 22-32 – VEZI VIDEO

Min. 60: CSM București se impune extrem de clar la 10 goluri, după o prestație de vis în finalul primei reprize și în partea secundă. ”Tigroaicele” au urcta pe primul loc în clasamentul Grupei A.

ADVERTISEMENT

lca

Min. 55: CSM face spectacol și scorul a ajuns la 29-18.

Min. 50: ”Tigroaicele” s-au desprins definitiv cu 10 minute înainte de final și conduc cu 26-17.

Min. 45: La jumătatea reprizei secunde, CSM are un avantaj de șase goluri, scor 23-17.

Min. 40: Nemțoaicele au recuperat din diferență și acum scorul este 19-15 pentru CSM.

Min. 35: ”Tigroaicele” continuă seria bună și se distanțează la 18-11.

Min. 30: CSM a avut un final de repriză fantastic și intră la cabine cu un avantaj de patru goluri, scor 14-10.

ADVERTISEMENT

Min.25: Absența Cristinei Neagu este evidentă, iar CSM se chinuie cu ultima clasată în grupă, scor 10-10.

Min 20: CSM se menține în avantaj cu un gos, scor 9-8.

Min. 15: Meciul continuă să fie echilibrat, iar ”Tugroaicele” conduc la jumătatea primei reprize cu 8-7.

ADVERTISEMENT

Min. 10: Echilibrul este total, nemțoaicele având un gol avans, scor 4-3.

Min. 5: CSM are un start bun de meci și conduce cu 3-2.

Start de meci


Bietigheim – CSM Bucureşti Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Bietigheim – CSM Bucureşti se joacă duminică, 25 octombrie, de la ora 17:00 pe terenul formaţiei germane şi este televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

Ar fi fost cel mai facil meci pentru fetele lui Adi Vasile, dacă nu ar fi căzut din senin cu o zi înaintea deplasării în Germania vestea că vedeta CSM-ului, Cristina Neagu, s-a accidentat stupid la antrenament într-un contact involuntar cu Omoregie.

Cristina Neagu lipseşte două săptămâni

Cristina a făcut o întindere şi va lipsi aproximativ două săptămâni din angrenajul echipei. Este momentul ca acest meci să fie câştigat de colegele ei, pentru a arăta că totuşi trupa lui Adi Vasile nu stă numai în reuşitele Cristinei Neagu şi că are resurse să câştige şi fără ea.

Este drept că procentajul partidelor pe care CSM Bucureşti le-a jucat în Liga Campionilor fără Messi ai handbalului feminin arată îngrijorător şi s-a dovedit în Norvegia cât de mult înseamnă absenţa ei, însă CSM este o echipă şi o echipă trebuie să aibă resursele necesare pentru a depăşi şi astfel de situaţii.

Singurul precedent în Germania a revenit gazdelor!

O victorie în acest meci ar aduce vicecampioana României pe primul loc în grupă ca urmare a faptului că din cauza coronavirusului meciul dintre Rostov pe Don şi Vipers Kristiansund a fost amânat. Momentan CSM e pe locul 3, dar la un singur punct de norvegience.

Nu va fi deloc un meci uşor pentru CSM, ultimul joc pierdut acasă de Bietigheim fiind la un singur gol în faţa lui Rostov pe Don, iar singura confruntare directă în Germania cu echipa noastră e o tristă amintire din 2018: 28-26 pentru Bietigheim. La casele de pariuri CSM are cotă 1,40 pentru victorie, gazdele 4,20.

ADVERTISEMENT