Sport

Bătaie pe bilete la finala Conference League. 5.000 de euro pentru un loc în tribunele de la Tirana!

Cu două săptămâni înainte de prima finală a Conference League, programată la Tirana, au apărut deja bilete pe piața neagră. Prețul a ajuns și la 5.000 de euro pe eBay!
10.05.2022 | 10:07
Bataie pe bilete la finala Conference League 5000 de euro pentru un loc in tribunele de la Tirana
Fanii lui AS Roma sunt dispuși să plătească și 5.000 de euro pentru bilete la finala Conference League. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

UEFA va pune astăzi în vânzare bilete pentru finala Conference League, AS Roma – Feyenoord. Interesul pentru meciul care se va disputa pe 25 mai, de la ora României 22:00, pe stadionul ”Kombetare” din Tirana, Albania, este uriaș în Italia. Acolo unde, deja, fani ai Romei au plătit și 10.000 de euro pentru un tichet.

Pe bursa neagră au apărut primele bilete pentru finală. Se cer și 10.000 de euro

Goana după bilete este logică. Pe arena din capitala Albaniei se vor putea regăsi doar 22.500 de suporteri. Iar fanii ambelor echipe își doresc să-și susțină favoriții într-un meci pentru istorie.

ADVERTISEMENT

Și nu doar pentru că este vorba despre prima ediție a UEFA Conference League. Feyenoord nu a mai câștigat un trofeu european de 20 de ani. Ultimul triumf a fost cel din ediția 2001-02 a Cupei UEFA.

Iar dacă olandezii mai au în palmares încă o victorie în Cupa UEFA, (1973-74), dar și Cupa Campionilor Europeni (1969-70), AS Roma este în cursă pentru primul trofeu continental major.

ADVERTISEMENT

Mai mult, suporterii lui AS Roma nu au mai trăit o izbândă a favoriților, indiferent de competiție, din 2008. An în care câștiga Cupa Italiei. Astfel că susținătorii capitolinilor ar face orice să obțină bilete pentru a susține trupa lui Mourinho.

Există însă și persoane privilegiate, care au primit deja bilete. Și care vor să se umple de bani. Astfel că le-au scos la vânzare pe internet.

ADVERTISEMENT

Scandal în Italia după o decizie a clubului AS Roma

Scandalul a izbucnit deja după o decize controversată a clubului. Astfel, conducerea clubului a decis să-i premieze pe cei care au crezut permanent în echipa lui Mourinho.

Din acest motiv a decis ca din cota de bilete care îi este alocată de UEFA să le ofere tichete unor fani care au abonament anual. Dar și pentru cei care au făcut deplasarea în Norvegia, în octombrie, la meciul cu Bodo (1-6).

ADVERTISEMENT

Iar unii dintre ei au profitat. Inițial, pe eBay, găseai bilete cu 800 de euro. Ulterior prețul a crescut, la o licitație, până la 5.000 de euro. Astfel că a răspuns unei alte propuneri de pe piața online cu o ofertă de 10.000 de euro pentru două bilete.

 

 

ADVERTISEMENT