Pariuri sportive

Biletul de cotă 68,58 din SuperLiga care te îmbogățește. Ce pariază Super Gigi la Rapid – Hermannstadt și U Cluj – FCSB

Super Gigi vine cu cele mai tari pronosticuri pentru etapa a 26-a din SuperLiga. Cota 68,58 cu care vă puteți îmbogăți la finalul rundei
16.02.2024 | 14:49
Biletul de cota 6858 din SuperLiga care te imbogateste Ce pariaza Super Gigi la Rapid  Hermannstadt si U Cluj  FCSB
Biletul de cotă 68,58 din SuperLiga care te îmbogățește. Ce pariază Super Gigi la Rapid - Hermannstadt și U Cluj - FCSB. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Super Gigi e „on fire”! Expertul numărul 1 în betting a pregătit deja cele mai tari ponturi pentru etapa a 26-a din SuperLiga. Se anunță câteva meciuri tari, cu implicații atât în zona superioară a clasamentului, cât și la retrogradare. Primul meci tare al zilei de vineri e Rapid – Hermannstadt, urmând ca runda să se încheie luni, la Cluj, în „U” – FCSB.

SuperPariurile lui Super Gigi vă umplu de bani! Cotă 68,58

Celebrul tipster Gigi Stancu s-a întors cu ponturi tari pentru împătimiții de pariuri. Super Gigi a propus la FANATIK SUPERLIGA , emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30, un bilet de cotă 68,58, cu mari șanse de câștig.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, doar la Rapid e de jucat 1 solist. Are o formă excelentă, trebuie să continue această formă, această serie de rezultate, dacă vrea să rămână acolo, să sufle în ceafa FCSB-ului. 1 solist, cotă 1,85, l-am și bifat, deși nu e primul meci al zilei. De fapt iau super-cotă că e 1,90.

Este după Petrolul – Poli Iași. Aici nu știu ce să zic. E un meci de 2,5 goluri. Sau PsFX. Petrolul e a doua echipă după Oțelul care îți oferă meciuri de luptă, meciuri închise. O să joc PsFX la meciul lor cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Apoi avem FC Voluntari – UTA. Genul de meci unde luam cu ochii închiși X. Acum nu iau X. Iau PsFX. Apoi avem mâine seară FC U Craiova 1948 – CFR Cluj. CFR, dacă se relaxeză, Craiova e posibil să facă o surpriză. Eu iau G.G. sau peste 2,5 goluri aici. Am cotă 1,60 aici.

Apoi avem meci FC Botoșani – Universitatea Craiova. Nu m-aș arunca pe 2 solist. Craiova va avea meci greu la Botoșani. Iau tot G.G. sau peste 2,5 goluri, un pronostic foarte bun la cota de 1,65 pe care am bifat-o eu.

ADVERTISEMENT

La Dinamo cu Oțelul eu iau peste 1,5 goluri. Cota e 1,57. E atât de bună cota încât n-are rost să mă duc la G.G. sau peste 2,5 goluri, pe care îl pierd la un 2-0. Avem Sepsi – Farul, luni, și aici iau G.G. sau peste 2,5 goluri. N-are de ce să se joace închis. Revine și Louis Munteanu la Farul.

U Cluj – FCSB, iau 2 solist. La 2-0 deja îmi iese super avantaj”, sunt pronosticurile lui Super Gigi pentru etapa a 26-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Biletul lui Super Gigi:

  • Petrolul – Poli Iași: PsFX; Cotă: 1,60;
  • Rapid – Hermannstadt: 1 solist; Super-Cotă: 1,90;
  • FC Voluntari – UTA Arad: PsFX; Cotă: 1,62;
  • FC U Craiova 1948 – CFR Cluj: G.G. sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,60;
  • FC Botoșani – Universitatea Craiova: G.G. sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,65;
  • Dinamo – Oțelul Galați: peste 1,5 goluri; Cotă: 1,57;
  • Sepsi – Farul: G.G. sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,60;
  • U Cluj – FCSB: 2 solist; Cotă: 2,10.

Cotă totală: 68,58

Super Ponturile lui Super Gigi pentru etapa a 26-a

ADVERTISEMENT