Pariuri sportive

Biletul de cotă 82 din SuperLiga cu care faci bani. Ce pariază Super Gigi la CFR Cluj – Rapid și FCSB – Sepsi

Super Gigi vine cu cele mai tari pronosticuri pentru etapa a 25-a din SuperLiga. Cota 82,00 cu care puteţi da lovitura în acest weekend.
09.02.2024 | 15:05
Biletul de cota 82 din SuperLiga cu care faci bani Ce pariaza Super Gigi la CFR Cluj  Rapid si FCSB  Sepsi
Biletul de cotă 82 din SuperLiga cu care faci bani. Ce pariază Super Gigi la CFR Cluj - Rapid și FCSB - Sepsi. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Super Gigi a pregătit, din nou, cele mai tari ponturi pentru etapa de weekend. În SuperLiga e nebunie totală atât la vârf, cât și în josul clasamentului Vor fi câteva meciuri de play-off în runda cu numărul 25, cum ar fi FCSB – Sepsi și CFR Cluj – Rapid. La primul meci, FANATIK v-a dezvăluit în exclusivitate surpriza cu care vor începe roș-albaștrii în atac.

SuperPariurile lui Super Gigi vă îmbogățesc! Cota 82,00

Reputatul tipster Gigi Stancu vine din nou cu speranțe pentru pariori. Super Gigi a propus la FANATIK SUPERLIGA , emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30, un bilet de cotă 82,00, cu mari șanse de câștig.

ADVERTISEMENT

„Avem două meciuri frumoase azi. Joacă oltenii. Unii în Moldova, alții acasă. Primii sunt cei ai lui Mititelu, sper să nu se supere cineva, dar eu le zic așa pentru că e mult mai ușor de identificat echipa la care ne referim.

Oțelul Galați – FC U Craiova 1948 e un meci care teoretic ar trebui să fie de X, egalitatea ar trebui să fie semnul principal, un meci unde ai fi tentat să vezi mai degrabă under la goluri, dar ambele echipe au o iluzie atâta timp cât matematica le permite să spere la acel play-off. E departe, dar matematic, dar e posibil. Tocmai din acest motiv cred că o să iasă ceva goluri și la Oțelul – FC U Craiova mă voi duce la G.G. sau peste 2,5 goluri. Are cotă 1,65. E o cotă bună.

ADVERTISEMENT

La celălalt meci, care e la ora 21:00, Universitatea Craiova – U Cluj, o să joc un solist. O să joc 1 solist. Și nu pentru că m-a încântat neapărat pentru ce a jucat la Sepsi, dar nu îmi place U Cluj. Parcă s-a stins total. Neluțu Sabău nu reușește să îi mai lege acolo. Nu am încredere. Nu îmi place cum joacă echipa. Sigur, se poate întâmpla orice, dar văd victorie Craiova, cotă 1,95.

Avem apoi Poli Iași – FC Voluntari. E un meci al suferinței, două echipe care se tem de retrogradare, nici locurile de baraj nu mai sunt așa sigure. Merg totuși pe Poli Iași, dar pentru că are cotă bună la 1, o să joc 1X la meciul ăsta, cotă 1,40.

ADVERTISEMENT

Ajungem la CFR Cluj – Rapid. Nu mi se pare victoria CFR-ului atât de sigură, iar eu joc la meciul ăsta X2, cotă 1,85. Mi se pare mai probabil să am două semne din trei la un meci echilibrat, decât să joc 1 solist.

Duminică avem Hermannstadt – Petrolul. Cred că Hermannstadt o să o învingă pe Petrolul dacă vrea să mai spere la play-off. Va fi un meci în care cred că se vor marca goluri, dar eu merg pe Hermanstat 1 solist, cotă 2,15.

ADVERTISEMENT

FCSB – Sepsi. Sepsi e varză acum. Ne-a păcălit 6-0 ăla cu Poli Iași. A pierdut la UTA. Cotă 1,70 la FCSB ar trebui să nu ai emoții. Ar trebui să iasă în minutul 12. O să joc 1 solist dacă lucrurile sunt atât de clare. Ori e pomană, ori nu e FCSB atât de clară la titlu.

UTA – FC Botoșani. E ok UTA, dar nu știu dacă bate pe Botoșani. Botoșani o să reacționeze. Ia goluri, G.G. sau peste 2,5 goluri. Eu zic că marchează și Botoșani. Cotă 1,75. Farul – Dinamo. Eu cred că dă și Dinamo gol. Iau ambele marchează”, sunt pronosticurile lui Super Gigi pentru etapa a 25-a din SuperLiga.

Biletul lui Super Gigi:

  • Oțelul – FC U Craiova 1948: G.G. sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,65;
  • Universitatea Craiova – U Cluj: 1 solist; Cotă 1,95;
  • Poli Iași – FC Voluntari: 1X; Cotă 1,40;
  • CFR Cluj – Rapid: X2; Cotă 1,85;
  • Hermannstadt – Petrolul: 1 solist; Cotă: 2,15;
  • FCSB – Sepsi: 1 solist; Cotă: 1,70;
  • UTA – FC Botoșani: G.G: sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,75;
  • Farul – Dinamo: G.G.; Cotă: 2,00.

Cota totală: 82,00

Super Ponturile lui Super Gigi pentru etapa a 25-a

ADVERTISEMENT