Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, ironic înainte de CFR Cluj – Rapid: „Sper ca echipele să decidă rezultatul final!”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, pune presiune pe CCA și arbitri înainte de derby-ul CFR Cluj - Rapid. Declarații la Fanatik SuperLiga.
09.02.2024 | 13:25
Cristi Balaj ironic inainte de CFR Cluj  Rapid Sper ca echipele sa decida rezultatul final
Cristi Balaj se teme de arbitraj înainte de CFR Cluj - Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj este în alertă înainte de derby-ul dintre CFR Cluj și Rapid. Fostul arbitru se teme de prestația lui Sebastian Colțescu. Comentarii ironice la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj, semnal de alarmă înainte de CFR Cluj – Rapid: „Doresc să fie un meci cu probleme cât mai puține de arbitraj”

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre temerile legate de arbitrajul înainte de meciul din Gruia: „Sunt alți jucători în teren și sper să fie un meci în care echipele să fie cele care decid rezultatul meciului.

ADVERTISEMENT

Au fost niște situații, dar e nepotrivit să dezvolt subiectul pentru că sunt convins că și arbitri și Comisia Centrală doresc să fie un meci cu probleme cât mai puține”. 

Dacă există, să fie minore, să nu influențeze arbitrajul. Și frumos ar fi ca echipe care câștigă să o facă pe merit, în teren. Colțescu va fi la centru”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj despre Dan Șucu, cel mai important cumpărător de la CFR Cluj: „Au fost transferați jucători de calitate”

Alin Buzărin a subliniat relația excelentă de afaceri dintre CFR Cluj și Rapid: „Tricourile de joc le-ați dat la inscripționat? În sensul să puneți firmele domnului Șucu. E un important finanțator al clubului CFR prin transferurile făcute. Eu zic că ar putea sta măcar pe șort sau pe mânecă firma domnului Șucu”. 

Cristi Balaj a comentat pe marginea subiectului: „Colaborarea noastră cu cei de la Rapid este excelentă, dar din punct de vedere financiar cheltuim mult mai mult decât sumele care au fost transferate din contul celor de la Rapid. 

ADVERTISEMENT

Avem liniștea totuși din punct de vedere moral au fost transferați jucători de calitate în Giulești. Sunt jucători foarte buni. Rapid s-a întărit cu aceste transferuri”.

Marele avantaj al lui Adrian Mutu la derby-ul cu Rapid: „Sunt detalii care fac diferența. Le cunoaște plusurile și minusurile”

„Suntem nerăbdători și asta e important. Avem acea poftă de joc și încredere în noi. Sperăm să nu mai facem în defensivă greșelile pe care le-am făcut în meciurile precedente și să avem o victorie.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să cunoască o mare parte din jucătorii din perioada în care a antrenat acolo și e un avantaj, iar astea sunt detalii care fac diferența. Le cunoaște plusurile și minusurile și suntem avantajați.

Cristi Balaj pune presiune pe Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj - Rapid

ADVERTISEMENT