Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Titular surpriză la FCSB în meciul cu Sepsi. Îi ia locul lui Luis Phelipe. „L-am lăsat pe Elias să aleagă”. Update

Gigi Becali a decis cine va fi titular în atac la meciul cu Sepsi. Fotbalistul care îl sare din schemă pe Luis Phelipe, după ce patronul s-a consultat cu Elias Charalambous.
09.02.2024 | 11:42
Titular surpriza la FCSB in meciul cu Sepsi Ii ia locul lui Luis Phelipe Lam lasat pe Elias sa aleaga Update
Titular surpriză la FCSB în meciul cu Sepsi. Îi ia locul lui Luis Phelipe. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
09-02-2024
09:50

David Miculescu, titular în FCSB - Sepsi! Charalambous a decis

Gigi Becali a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate la FANATIK, conform căreia David Miculescu va fi titular în atacul roș-albaștrilor la FCSB – Sepsi. Elias Charalambous l-a convins pe patron.

„Eu am zis să își aleagă ei. Și el, Elias, a zis că din punctul lui de vedere, la ora asta, cel mai bun jucător, la antrenamente. La antrenamente, cel mai bun e Miculescu. Bine mă, joacă cu Miculescu și joacă cu Miculescu. Acum să vedem dacă e și la meciuri ca la antrenamente.

Cică la antrenamente dă goluri unul după altul. Lumea spune că de regulă ce joacă un jucător la antrenamente joacă și la meci. Sunt rare cazurile în care un jucător e doar de antrenamente nu și de meci. Să sperăm că ăsta e jucător de meci”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali STIE CAND VA INTRA “RACHETA” FCSB: "Am spus echipa" | Octavian Popescu, OUT 2 saptamani

FCSB va juca împotriva lui Sepsi cu un atacant surpriză. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Andrea Compagno s-a transferat la Tianjin Tiger, astfel că soluțiile din ofensivă s-au împuținat. Gigi Becali a găsit soluția.

Titular surpriză în atac la FCSB – Sepsi. Cu cine începe Charalambous

Luis Phelipe (22 de ani) a fost unul dintre preferații lui Gigi Becali la început de an. Fotbalistul care i-a costat 200.000 de euro pe roș-albaștri pentru a-l aduce de la Poli Iași l-a supărat însă pe patron după 1-1 cu Farul Constanța. FANATIK a aflat în exclusivitate cine va juca vârf în locul brazilianului la partida cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Apropos de Miculescu. Din ce știm noi la FANATIK, va fi titular duminică cu Sepsi. Din ce știu, domnul Becali l-a vrut în continuare pe Luis Phelipe. Dar cei din staff l-au convins să-l bage să joace pe Miculescu având în vedere și forma ceva mai bună pe care o traversează Miculescu.

Acum, în ianuarie, arată puțin schimbat”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

David Miculescu n-a fost titular în niciun meci în 2024, dar a avut o prestație solidă de fiecare dată când a intrat din postura de rezerve. Arădeanul a închis cu gol tabela în partidele câștigate de FCSB cu UTA (4-0) și cu Universitatea Craiova (3-0).

„E adevărat, dar e golul de 3-0 la Craiova și de 4-0 cu UTA. Ăia sunt deja prin față supărați, au pierdut meciul, santinelele nu mai sunt la fel de vigilente”, a comentat jurnalistul Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

David Miculescu joacă la FCSB din vara lui 2022, când Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul său de la UTA Ara. De atunci și până în prezent, atacantul în vârstă de 22 de ani a marcat 7 goluri și a oferit 4 assist-uri.

Ce nu l-a mulțumit pe Becali la Phelipe

Gigi Becali a analizat prestațiile mijlocașului brazilian transferat de la Poli Iași la FANATIK SUPERLIGA: „Cred că e fricos. Și atuncea când ți-e frică n-ar fi o problemă. Dacă ți-e frică, să păzești frica ar fi bine. Problema e atunci când îți este frică și vrei să ascunzi frica prin talente, prin figuri”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB l-a oferit ca exemplu pe stoperul pe care l-a dat afară de la echipă și a ajuns la Rapid: „Cum făcea Cristea. Când a venit Cristea la noi era cel mai bun fundaș central. I-am mărit salariul și pe urmă a crezut că e Maradona și a început să își ascundă frica”.

SCHIMBARE in primul “11” al FCSB pentru meciul cu Sepsi | Ce se intampla cu Luis Phelipe

ADVERTISEMENT