Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 13 februarie 2020. Două ponturi pentru profit

13.02.2020 | 09:10
Biletul Zilei la pariuri 13 februarie 2020 Doua ponturi pentru profit
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 13 februarie 2020. Astăzi, vă propunem două ponturi în care avem mare încredere. Mizăm pe goluri la Antwerp – Genk și pe favorită la Real Sociedad – Mirandes,

Biletul Zilei la pariuri, 13 februarie 2020. Antwerp – Genk

De la ora 21:30, Antwerp și Genk dispută ultima partidă a etapei cu numărul 25. Gazdele vin după succesul din partida retur din Cupa Belgiei, 1-0 cu Kortrijk, și calificarea în faza următoare a competiției. Moralul jucătorilor lui Ladislau Boloni este ridicat ș le permite să spere că vor putea obține un nou rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Mai ales că încă au șanse să se claseze pe podium. În acest moment, Antwerp se află pe locul patru, cu 45 de puncte, la doar două în spatele lui Charleroi. Victoria i-ar permite să treacă pe locul trei și să se aproprie la un singur punct de ocupanta poziției secunde, Gent.

De partea cealaltă, oaspeții se află  pe ultimul loc de play-off, însă la doar trei puncte față de următoarele trei echipe, Waregem, KV Mechelen și Anderlecht. Orice eșec poate fi în favoarea unei dintre ele. De aceea, este extrem de important ca Genk să nu piardă această partidă. Mizăm pe un duel deschis, în care ambele echipe să atace din primul minut.

ADVERTISEMENT

Pronosticul nostru este peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,75.

Biletul Zilei la pariuri, 13 februarie 2020. Real Sociedad  – Mirandes

Real Sociedad se află la doar un pas distanță de finala Cupei Spaniei. În sferturi, a reușit o victorie absolut surprinzătoare pe Santiago Bernabeu, 4-3 cu Real Madrid, după ce în minutul 56 conducea deja cu 3-0.

Acum, are parte de o adversară mult mai facilă, sigura echipă din liga secundă prezentă în această fază a competiției. Bookmakerii văd gazdele mari favorite și sunt șanse foarte mari să tranșeze calificarea chiar din primul tur. Diferența de valoarea este evidentă și ar trebui să facă diferența.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Mirandes se află la jumătatea clasamentului în liga secundă, fără șanse la promovare, dar cu performanțe uluitoare în Cupa Spaniei. A trecut pe rând de echipe de primă ligă, 2-1 cu Celta Vigo, 3-1 cu Sevilla și 4-2 cu Villarreal.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ar putea să producă din nou surpriza? Noi spunem că nu! Mizăm pe victoria lui Real Sociedat, la o cotă de 1,30.

ADVERTISEMENT