Pariuri sportive

Nebunie! Biletul SF care a transformat o miză de 10 lei într-un câștig de 38.000 de lei

Un parior extrem de inspirat a dat lovitura cu un bilet SF, care i-a adus un câștig de peste 38.000 de lei, deși mizase doar 10 lei.
24.04.2024 | 17:18
Câștig de peste 38.0000 de lei cu un bilet de 11 meciuri și o miză de doar 10 lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marțea sunt 3 ceasuri rele… Dar nu pentru toată lumea! Pentru că un parior super inspirat a avut parte de o seară de marți absolut fabuloasă, la finalul căreia s-a trezit mai bogat cu peste 38.000 de lei. Cum a fost posibil? A „înverzit” un bilet cu cotă 3.809,80 de la Superbet, pe care a mizat doar 10 lei.

Câștig de peste 38.0000 de lei cu un bilet de 11 meciuri și o miză de doar 10 lei

Dacă zilele trecut v-am prezentat un super bilet câștigător, care i-a adus unui parior peste 200.000 de lei cu meciuri din tenis și datorită bonusurilor pe care Superbet le oferă cu mare generozitate, revenim astăzi la fotbal și la un nou Big Win de poveste.

ADVERTISEMENT

Dar ce bilet… 11 meciuri din diverse competiții, unde a mers în proporție covârșitoare pe „1 solist” (cote de la 1,42 la 5,25), o cotă totală de 3.809,80, o miză de doar 10 lei și BUM! Inspiratului jucător i-au intrat în buzunar 38.098,02 lei!

Dar să începem cu începutul… Pentru că a fost al naibii de greu! Și totul se putea nărui chiar de la primul meci selectat pe bilet. Și ce meci… FC Botoșani – Dinamo, o adevărată finală pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Pariorul nostru a mizat aici pe victoria gazdelor, la o cotă de 1,85, dar a avut emoții uriașe până a „înverzit-o”. Moldovenii au deschis relativ repede scorul datorită unui autogol al lui Moura, au tremurat serios la penalty-ul ratat de Abdallah și la golul lui Selmani anulat de VAR, dar s-au văzut egalați în prelungirile primei reprize de același Selmani.

Apoi, Abdallah a luat „roșu” direct pentru o intrare criminală asupra lui Benzar, însă chiar dacă a evoluat întreaga repriză secundă în superioritate numerică, FC Botoșani a marcat golul victoriei cu 2-1 abia în prelungiri, prin Mailat. Însă, pentru pariorul nostru inspirat, era primul pas spre obținerea unui câștig fabulos.

ADVERTISEMENT

Inspirație, curaj și mult noroc, iată trei dintre ingredientele de care aveți nevoie pentru a da și voi lovitura la pariuri. Dar nu uitați și de bonusurile pe care Superbet vi le oferă cu mare generozitate, pentru că și cu ajutorul lor vă puteți crește substanțial profiturile de pe bilete.

Cotă de 5,25 câștigătoare pe biletul de 38.000 de lei

Debutul fiind făcut cu dreptul, să trecem la următoarele partide de pe bilet. Din competiții mai puțin mediatizate, la care a mers tot pe „1 solist” și a bifat fără probleme cote de 3,10 (Al Faisaly – Al Arabi 2-1, liga a doua din Arabia Saudită), de 1,70 (Paksi – Kisvarda 2-1, Cupa Ungariei) și de 2,10 (Justo Jose Urquiza – Leandro Niceforo Alem 3-1, Argentina Primera C).

ADVERTISEMENT

Tot pe victoria gazdelor a mers și la un meci de „risc maxim”, Lazio – Juventus din semifinalele Cupei Italiei, iar scorul final de 2-1 i-a înverzit o cotă frumoasă de 2,80.

Urmează un calup de 3 partide din Anglia, unde nu a ratat „măcelurile” de la Arsenal – Chelsea 5-0 din Premier League („1 solist” – cotă 1,42) și de la Leicester – Southampton 5-0 din Championship ((„1 solist” – cotă 2,00). Dar tot aici a prins și cea mai mare cotă de pe bilet – 5,25, pentru aceeași victorie a gazdelor în Bamber Bridge – Macclesfield 2-1, din liga de amatori Northern Premier.

Încheierea a făcut-o din Ligue 2 franceză, unde a prins o cotă de 1,67 și una de 1,57 pentru același „1 solist” la Bordeaux – Dunkerque 2-0 și, respectiv, Auxerre – Laval 4-0. Tot de aici a venit și singurul „intrus”, un pronostic de „ambele marchează” la SM Caen – Annecy, unde scorul final de 2-1 i-a „înverzit” o cotă de 1,70.

A fost finalul unei seri de vis, care a adus un câștig fabulos de peste 38.000 de lei pe un bilet cu 11 meciuri și o miză de doar 10 lei. Iar dacă vreți și voi să dați asemenea lovituri la pariuri, nu uitați și de bonusurile pe care Superbet vi le oferă cu mare generozitate, pentru că și cu ajutorul lor vă puteți crește substanțial profiturile de pe bilete.

ADVERTISEMENT