Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 15 martie 2020. Facem profit din campionatul Ucrainei

14.03.2020 | 23:10
Biletul Zilei la pariuri 15 martie 2020 Facem profit din campionatul Ucrainei
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 15 martie 2020. Facem profit din campionatul Ucrainei, printre puținele ce nu s-a amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Mizăm pe duelurile Dinamo Kiev – Dresna și Zorya – Șahtior Donețk.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 15 martie 2020. Dinamo Kiev și Desna

Dinamo Kiev – Dresna este primul meci de pe biletul zilei de astăzi. Gazdele ocupă poziția a doua, cu 45 de puncte, la distanță mare de liderii de la Șahtior. 14 puncte sunt între cele două echipe în acest moment.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev vine după trei partide în care nu a pierdut, a obținut două victorii în campionat și s-a calificat mai departe în Cupa Ucrainei, în prelungiri.

De partea cealaltă, oaspeții sunt două locuri mai jos ca adversarii săi, pe patru, cu trei puncte mai puțin, și se află în lupta pentru ocuparea poziției a trei, ocupată de cei de la Zorya, ultima ce duce direct în Europa League. Mizăm pe un duel de 1 solist, la o cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 15 martie 2020. Zorya – Șahtior Donețk

Al doilea meci de pe biletul zilei este celălalt duel din Ucraina, Zorya – Șahtior Donețk. Gazdele se află în lupta pentru ultimul loc de Champions League și ocupă locul trei, cu 43 de puncte, cu două mai puțin ca cei de la Dinamo Kiev, care se află pe poziția a doua, ultima ce duce în Liga Campionilor.

De partea cealaltă, oaspeții sunt într-o formă de invidiat, au cinci victorii, un egal și o înfrângere în ultimele șapte partide, și sunt lideri detașați în clasament.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la un duel de 2 solist, la o cotă de 1,77.