Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 25 aprilie. Câștig de 570 cu meciuri de fotbal

Biletul zilei la pariuri de joi, 25 aprilie, ne poate aduce un câștig de aproximativ 570 de lei cu două meciuri de fotbal, din SuperLiga și Premier League.
24.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 25 aprilie Castig de 570 cu meciuri de fotbal
Câștig de aproximativ 570 de lei cu biletul zilei de joi, 25 aprilie, la pariuri. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa 6 a play-off-ului din SuperLiga, și Brighton – Manchester City, din runda cu numărul 29 a Premier League, sunt cele două alegeri pentru biletul zilei de joi, 25 aprilie, la pariuri. Am obținut o cotă totală de 5,69 de la SUPERBET, iar cu o miză de 100 de lei am putea obține un câștig de aproximativ 570 de lei.

Cotă de 3,00 de la Universitatea Craiova – CFR Cluj pentru biletul zilei la pariuri

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj este unul dintre cele mai interesante ale etapei cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii. Va începe la ora 21:45, va fi transmis în direct pe posturile Prima Sport 1, Digi Sport 1 și Orange Sport 1, și ar putea clarifica în mare măsură lupta pentru locul 2.

ADVERTISEMENT

Oltenii par să-și fi revenit din degringolada în care reintraseră cu bulgarul Ivaylo Petev pe bancă și au obținut o victorie uriașă, scor 3-1, pe terenul lui Sepsi. A fost un debut impresionant la prima vedere al lui Costel Gâlcă în postura de antrenor al Universității, dar greul începe de-abia de acum încolo.

Pentru că acest rezultat pozitiv trebuie urmat de altele, altfel obiectivul pe care tehnicianul și l-a impus pentru acest final de sezon – ocuparea locului 2 – ar putea fi compromis. O altă „bilă albă” pentru Gâlcă este și „resuscitarea” apaticului Andrei Ivan, care la Sfântu Gheorghe a marcat din nou pentru echipa olteană într-un meci oficial după o pauză de 8 luni!

ADVERTISEMENT

Haosul continuă însă să domnească la CFR Cluj. Deși se părea că despărțirea de Adrian Mutu a fost de bun augur, s-a dovedit că victoria din Giulești a fost un simplu foc de paie. Cu tandemul Hoban – Dican pe bancă, CFR Cluj a arătat ca o echipă de pluton în partida de pe teren propriu cu FCSB, iar la Constanța a fost demolată pur și simplu cu un sec 5-1 de Farul lui Gică Hagi.

Stări de spirit diametral opuse în cele două tabere, iar intuiția ne spune că derby-ul din Bănie nu poate avea decât un singur deznodământ. O victorie a gazdelor este mai mult decât probabilă, posibil să avem și goluri, așa că ne vom arunca spre un „1 solist și peste 1,5 goluri în meci”, care are la SUPERBET o superbă cotă de 3,00.

ADVERTISEMENT

Brighton – Manchester City aduce o cotă de 1,90 la biletul zilei

Brighton – Manchester City, al doilea meci selectat pentru biletul de joi la pariuri, vine din etapa 29 a Premier League și are o implicație majoră în lupta la titlu. Va începe la ora 22:00 și va putea fi urmărit de microbiștii din România pe posturile de televiziune Prima Sport 2, Digi Sport 2 și Orange Sport 2.

Cu moralul refăcut după calificarea în finala Cupei Angliei, „cetățenii” lui Pep Guardiola au nevoie obligatoriu de o victorie, pentru a nu ceda locul 1 în clasament rivalilor de la Arsenal, care în această etapă au „demolat-o” pe Chelsea cu un uluitor 5-0.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere al formei sportive, Manchester City stă mult mai bine decât Brighton, care nu mai e echipa ce speria granzii din Premier League. Trupa lui Roberto De Zerbi nu a mai câștigat de 4 etape, iar în ultimele 5 „directe” cu City din campionat are 4 înfrângeri și un singur egal. Iar ca o paranteză, în toate cele 4 eșecuri suferite de Brighton contra lui City s-au marcat minim 3 goluri, indiferent de locul de disputatre al partidei.

În aceste condiții, statistica ne obligă să mergem pe o singură variantă și să alegem o frumoasă cotă de 1,90 pe care SUPERBET ne-o oferă pentru pronosticul „2 solist și peste 2,5 goluri în meci”.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 570 de lei

biletul zilei 25 aprilie
Biletul zilei la pariuri, joi 25 aprilie

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 3,00 pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” în meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj și o cotă de 1,90 pentru „2 solist și peste 2,5 goluri” la Brighton – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,69. Numai bună pentru un câștig de aproape 570 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT