Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 19 ianuarie 2020. Super pont la Hertha Berlin – Bayern Munchen

18.01.2020 | 23:56
Biletul Zilei la pariuri 19 ianuarie 2020 Super pont la Hertha Berlin  Bayern Munchen
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 19 ianuarie 2020, are în componenţă un super pont la Hertha Berlin – Bayern Munchen şi un pronostic “la siguranţă” la Burnley – Leicester.

Biletul Zilei la pariuri 19 ianuarie 2020. Burnley – Leicester

Gazdele încep să simtă fiorii locurilor care duc în Championship după ultimele patru înfrângeri din Premier League, având un total de şapte în ultimele nouă runde. Se află la trei puncte de primul loc de sub linia roşie şi, la cum joacă, este foarte posibil să ajungă acolo.

ADVERTISEMENT

Burnley are a patra cea mai slabă defensivă din campionat, cu 37 de goluri primite în 22 de meciuri, compartiment care acum va da piept cu una dintre cele mai bune echipe din Premier League.

Leicester s-a tot împiedicat în ultimul timp, şi de la adversara lui Liverpool în lupta pentru titlu a pierdut şi locul secund în favoarea lui Manchester City. Etapa trecută a fost cea care a consfiinţit acest lucru.

ADVERTISEMENT

Vulpile au pierdut pe teren propriu 1-2 cu Southampton, în timp ce cetăţenii s-au distrat cu cei de la Aston Villa, scor 6-1. Ar putea totuşi să recupereze ce au pierdut în cazul unei victorii şi să reintre în lupta pentru locul doi. Elevii lui Guardiola au remizat cu Crystal Palace în această rundă.

Nu suntem siguri că vor reuşi să se impună, însă este foarte posibil să nu piardă acest duel. Pronosticul nostru este x2, la o cotă de 1,25.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 19 ianuarie 2020. Hertha Berlin – Bayern Munchen

Prima etapă a returului din Bundesliga le pune faţă în faţă pe Hertha Berlin şi pe Bayern Munchen. Gazdele au aşteptat reluarea campionatului de pe poziţia a 12-a între timp, după disputarea unor meciuri din cadrul acestei runde, au ajuns până pe locul 14.

Diferenţa faţă de cele aflate sub linia roşie este de două puncte, motiv pentru care Hertha trebuie să atace şi să obţină cel puţin un punct.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeţii se află pe ultima poziţie de pe podium, la şapte distanţă faţă de liderul Leipzig, şi au şansa să treacă peste Galdbach, ocupanta locului secund, în cazul unei victorii.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne aşteptăm la un meci spectaculos în care ambele echipe să înscrie, la o cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT