Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 23 februarie 2020. Serie A şi Bundesliga ne aduc profit

23.02.2020 | 11:15
Biletul Zilei la pariuri 23 februarie 2020 Serie A si Bundesliga ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 23 februarie 2020. Serie A şi Bundesliga ne aduc profit. Din păcate, tichetul de ieri a fost pierdut pe duelul FCSB – Chindia, unde am avut 1 solist.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 23 februarie 2020. Wolfsburg – Mainz

Prima partidă de pe biletul zilei de astăzi este cea dintre Wolfsburg şi Mainz. Gazdele se află într-o formă de moment excelentă ce a culminat cu victoria de joi din Europa League.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost a treia din ultimele patru partide, în toate competiţiile, după cele două din campionat, 4-2 cu Paderborn şi 3-2 cu Hoffenheim. Rezultate ce o plasează pe locul nouă, cu 31 de puncte, la doar cinci distanţă de ultima poziţie de Europa League.

De partea cealaltă, oaspeţii par că şi-au revenit şi au din nou şanse de a se salva de la retrogradare. Au obţinut patru puncte în ultimele două etape, 3-1 cu Hertha şi 0-0 cu Schalke, şi se află la două puncte peste locul de baraj.

ADVERTISEMENT

Ne aşteptăm la o partidă cu peste 2,5 goluri, cu o cotă de 1,70.

Biletul Zilei la pariuri, 23 februarie 2020. Roma – Lecce

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Roma şi Lecce, unul în care capitolinii sunt mari favoriţi. Aceştia vin după victoria la limită obţinuţă în Europa League cu Gent, una care a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără victorie.

Aceste rezultate negative au făcut ca AS Roma să pice de pe locul de Champions League până pe cinci şi să se afle la o distanţă de şase punte de acesta.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeţii au trei victorii în ultimele trei etape, 4-0 cu Torino, 3-2 cu Napoli şi 2-1 cu Spal, şi vin pe Olimpico în cel mai bun moment al lor din acest sezon.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne aşteptăm la o partidă deschisă, cu ambele echipe luptând pentru cele trei puncte, motiv pentru care pronosticul nostru este peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,36.

ADVERTISEMENT