Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 26 februarie 2020. Două super ponturi din Champions League pentru profit

26.02.2020 | 12:12
Biletul Zilei la pariuri 26 februarie 2020 Doua super ponturi din Champions League pentru profit
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 26 februarie 2020. Două super ponturi din Champions League pentru profit. Tichetul de ieri a fost câștigător.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 26 februarie 2020. Lyon – Juventus

Primul meci de pe biletul zilei de astăzi este cel dintre Lyon și Juventus. Gazdele au avut mari emoții în privința calificării în optimile Ligii Campionilor. Cu două victorii, două egaluri și două înfrângeri, Lyon a strâns opt puncte, cu unul mai mult decât Benfica și Zenit.

ADVERTISEMENT

Acum, Lyon întâlnește una dintre cele mai puternice echipe din Europa și are nevoie de mare noroc pentru a se califica din această dublă manșă.

De partea cealaltă, italienii au mers ceas în grupa D, unde au obținut cinci victorii și un egal, și au câștigat-o fără emoții. Așa cum pare că se va întâmpla la acest tur-retur cu Lyon. Diferența de valoare este net superioară în favoarea lui Juventus și ar trebui să nu aibă mari probleme în a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm ca “Bătrâna Doamnă” să nu piardă acest duel, cota pentru x2 este 1,25.

Biletul Zilei la pariuri, 26 februarie 2020. Real Madrid – Manchester City

Ultimul partidă de pe tichetul zilei la pariuri este cea dintre Real Madrid și Manchester City, cea mai așteptată din cadrul optimilor Champions League. Gazdele nu se află într-un moment foarte bun înainte acestei confruntări. Au pierdut în ultima etapă din La Liga și au cedat fotoliul de lider în favoarea marilor rivali de la Barcelona.

Iar ca totul să fie și mai complicat pentru galactici, în weekend vor disputa El Clasico, partidă crucială în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

De partea cealalată, oaspeții au mai rămas cu un singur obiectiv major și anume câștigarea Ligii Campionilor. În Premier League au cedat în fața celor de la Liverpool și nu mai au nicio șansă să îi prindă din urmă.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Așadar, ne așteptăm să avem parte de un meci foarte deschis, cu ambele echipe focusate pentru a obține victorie. Pronosticul nostru este peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,70.

ADVERTISEMENT