Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 28 decembrie 2019. Super Cotă din Premier League

28.12.2019 | 11:10
Biletul Zilei la pariuri 28 decembrie 2019 Super Cota din Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 28 decembrie 2019, este compus din două ponturi din Premier League. Mizăm cu încredere şi pentru a face, din nou, profit pe Burnley – Manchester United şi pe Norwich – Tottenham, ambele cu o cotă de 2,07.

Biletul Zilei la pariuri 28 decembrie 2019. Burnley – Manchester United

Tichetul zilei de ieri a fost câştigător, Beşiktaş şi Charleroi ne-au adus un profit foarte bun după ce şi-au câştigat meciurile. ( Vezi detaliile aici). Astăzi vă propunem o altă dublă.

ADVERTISEMENT

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri, 28 decembrie 2019, este cel dintre Burnley şi Manchester United. Gazdele se află pe locul 12 după 19 runde disputate, în timp ce oaspeţii sunt patru locuri mai sus, pe poziţia a opta.

Diferenţa de puncte din clasament dintre cele două echipe este de patru puncte, astfel încât Manchester United e obligată să câştige acest duel pentru a nu se îndepărta de locurile de cupe europene.

ADVERTISEMENT

În runda precedentă, Burnley a pierdut cu Everton, scor 0-1, în timp ce United a câştigat la scor cu Newcastle, 4-1. În cele 10 întâlniri directe, gazdele au câştigat o singură dată.

Recomandarea noastră pentru acest duel este 2X, la o cotă de 1,22.

Biletul Zilei la pariuri 28 decembrie 2019. Norwich – Tottenham

Al doilea meci de pe biletul zilei, 28 decembrie 2019, este cel dintre Norwich şi Tottenham. Gazdele nu se simt deloc bine în acest sezon de Premier League şi ocupă ultimul loc în clasament, în timp ce oaspeţii şi-au revenit după numirea lui Mourinho şi se află pe locul şase, cu 29 de puncte, la unul distanţă de locul cinci, ultimul de Europa League.

ADVERTISEMENT

În runda precedentă, Tottenham a reuşit o nouă victorie cu Brighton, scor 2-1, în timp ce Norwich a suferit o nouă înfrângere, 0-1 cu Aston Villa.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Din aceste motive, noi considerăm că oaspeţii se vor impune şi la acest duel. Recomandarea noastră este 2 solist, la o cotă de 1,70.

ADVERTISEMENT