Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 3 martie 2020. Ne dublăm banii cu Dinamo București și Bayern Munchen

03.03.2020 | 10:15
Biletul Zilei la pariuri 3 martie 2020 Ne dublam banii cu Dinamo Bucuresti si Bayern Munchen
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 3 martie 2020. Două super ponturi pentru profit. Ne dublăm banii cu Dinamo București și Bayern Munchen.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 3 martie 2020. Academica Clinceni – Dinamo București

Primul meci de pe biletul zilei de astăzi este cel dintre Academica Clinceni și Dinamo, primul duel din sferturile Cupei României. Cele două echipe s-au mai întâlnit în urmă cu patru zile, când gazdele de astăzi au reușit să producă surpriza în Ștefan cel Mare și să învingă cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Și de această dată partida se va disputa pe același stadion chiar dacă Academica este cea care organizează meciul. Stadionul din Clinceni nu are nocturnă, iar cea mai convenabilă variantă a fost aceasta.

Dinamo are acum șansa să răzbune rezultatul rușinos de vineri și să meargă mai departe în Cupa României. Situația la echipă nu este una deloc bună, presa a dezvăluit faptul că Florin Prunea a vrut să îl demită pe Dusan Uhrin după eșecul din prima etapă de play-out, însă suporterii acționari s-au opus acestui demers.

ADVERTISEMENT

Mizăm pe un duel cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,35.

Biletul Zilei la pariuri, 3 martie 2020. Schalke – Bayern Munchen

De la ora 21:45, Schalke și Bayern Munchen dispută cel mai așteptat duel din sferturile Cupei Germaniei. Gazdele au nevoie de un joc perfect atât în apărare, cât și pe faza ofensivă, pentru a se califica în semifinale. Întâlnesc cei mai puternici și în formă adversari din Germania și doar o evoluție fără pic de greșeală ar putea să-i califice în următoarea fază a competiției.

De partea cealaltă, Bayern este ceai mai titrată echipă din Cupa Germaniei, cu 19 trofee câștigate, și cu siguranță se gândesc la cel cu numărul 20. Bavarezii nu au mai pierdut din 2018 în cupă, timp în care au obținut nouă succese, opt dintre acestea fiind cu peste 2,5 goluri.-

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm să se întâmple și de această dată la fel, însă mărim puțin miză și mergem la peste 3,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,85.