Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 4 martie 2020. Ți-am pregătit o cotă beton. Facem profit cu Universitatea Craiova și Manchester City

04.03.2020 | 11:43
Biletul Zilei la pariuri 4 martie 2020 Tiam pregatit o cota beton Facem profit cu Universitatea Craiova si Manchester City
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 4 martie 2020. Ți-am pregătit o cotă beton. Facem profit cu Universitatea Craiova și Manchester City, favorite în duelurile cu Poli Iași, respectiv Sheffield Wednesday.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 4 martie 2020. Poli Iași – Universitatea Craiova

Poli Iași va da piept în sferturile Cupei României cu una dintre cele mai în formă echipe din România. Moldovenii nu traversează deloc o perioadă bună și se află pe loc retrogradabil în Liga 1. În ultimele 10 partide, Poli Iași a pierdut de nouă ori la rând și a obținut un singur punct în ultima etapă, 1-1 pe teren lui Sepsi. Una dintre cele nouă înfrângeri a fost chiar cu adversara din această seară.

ADVERTISEMENT

Pe 15 februarie, ieșenii au pierdut cu un scor rușinos pe teren propriu, 2-5, după ce la oltenii au avut 3-0 încă din minutul 22.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova are ca obiectiv principal câștigarea Cupei României, trofeu pe care l-a mai obținut și în 2018. Jucătorii lui Corneliu Papură trec printr-o formă d emoment excelentă, cu patru victorii în ultimele cinci etape.

ADVERTISEMENT

Mizăm pe o victorie a oltenilor, cota pentru 2 solist este 1,78.

Biletul Zilei la pariuri, 4 martie 2020. Sheffield Wednesday – Manchester City

Sheffield Wednesday are meci greu în optimile Cupei Angliei. Întâlnește una dintre cele mai în formnă echipe din Premier League. Șansele pentru a se califica mai departe sunt foarte mici, cu totate că Pep Guardiola ar putea trimite în teren jucători care au evoluat mai puțin până acum.

Principalul motiv pentru care nu credem că Sheffield Wednesday poate să producă surpriza este faptul că există o diferență de valoare prea mare în defavoarea ei. Este o echipă de mijlocul clasamentului în Championship, care nu impresionează deloc prin jocul pe care îl are.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, City își dorește să obțină un nou trofeu după ce duminică a câștigat Cupa Ligii Angliei, 2-1 în finală cu Aston Villa. Cetățenii trec printr-o perioadă excelentă, cu patru victorii la rând, și ne așteptăm să se impună în această seară destul de ușor.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Pronosticul nostru este peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,42.