Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 8 martie 2020. Două ponturi pentru un profit foarte mare

08.03.2020 | 11:49
Biletul Zilei la pariuri 8 martie 2020 Doua ponturi pentru un profit foarte mare
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 8 martie 2020. Două ponturi pentru un profit foarte mare. Mizăm pe Mainz – Dusseldorf și FCSB – Craiova.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 8 martie 2020. Mainz – Dusseldorf

De la ora 19:00, Mainz primește vizita celor de la Dusseldorf, duel pentru menținerea în prima ligă. Gazdele vin după o victorie extrem de importantă în ultima etapă, 2-0 împotriva lui Paderborn, și au reînceput să spere la evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Mainz se află pe locul 15, primul de peste linia roșie, cu 25 de puncte, la patru puncte de locul de baraj și la șapte de primul ce retrogradează direct.

De partea cealalată, oaspeții au de recuperat patru puncte până la poziția 15 și vin după două rezultate de egalitate, unul în campionat și unul în cupă, fiind eliminați la penalty-uri de niște adversari mult inferiori.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un meci de 1x, pronostivul având o cotă de 1,27.

Biletul Zilei la pariuri, 8 martie 2020. FCSB – Universitatea Craiova

De la ora 20:30, FCSB și Universitatea Craiova dispută derby-ul celei de-a doua etape din play-off, meci ce se va disputa fără spectatori, decizie luată în această dimineață de Guvernul României pentru a împiedica răspândirea coronavirusului.

Gazdele se află la șase puncte în spatele celor de la CFR Cluj și au nevoie de victorie în această seară pentru a mai spera la titlu, cu toate că șansele sunt foarte mici și în acest caz.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții sunt principalii adversari ai clujenilor în lupta pentru titlu, aflându-se la doar trei puncte în spatele lor. Vin pe Arena Națională pentru a câștiga pentru prima oară în deplasare cu FCSB, după ce în precedentele nouă partide au pierdut de opt ori și au remizat o singură dată.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la un duel în care ambele echipe vor marca, cota pentru GG este 2,00.

Tags: