Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 9 martie 2020. Facem profit din Liga 1. Mizăm pe duelurile Voluntari – Hermannstadt și Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj

09.03.2020 | 10:23
Biletul Zilei la pariuri 9 martie 2020 Facem profit din Liga 1 Mizam pe duelurile Voluntari  Hermannstadt si Gaz Metan Medias  CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 9 martie 2020. Facem profit din Liga 1. Mizăm pe duelurile Voluntari – Hermannstadt și Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 9 martie 2020. Voluntari – Hermannstadt

De la ora 18:00, Voluntari și Hermannstadt dispută ultima partidă a etapei cu numărul doi din play-out. Gazdele au început să spere la salvarea de la retrogradare după ultimele rezultate pe care le-au obținut. Voluntari e neînvinsă în ultimele patru meciuri din Liga 1, trei victorii cu Dinamo, Chindia şi Hermannstadt și un egal cu Viitorul, în prima rundă de după sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Voluntari este pe ultimul loc, cu doar 11 puncte, la doar trei sub Academica Clinceni și Chindia și la patru de Poli Iași, ocupanta primei poziții ce se salvează.

De partea cealaltă, sibienii sunt pe locul 10 în Liga 1, la doar două puncte deasupra locurilor retrogradabile. Vin după o victorie foarte importantă în prima rundă din play-ot, 1-0 cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la o partidă de 1x, la o cotă de 1,36.

Biletul Zilei la pariuri, 9 martie 2020. Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj

De la ora 20:30, Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj se întâlnesc în ultimul meci al celei de-a doua etape din play-off. Gazele se află pe locul șase, cu 22 de puncte, la patru distanță de ultima poziție de Europa League, ocupată de Universitatea Craiova.

Gaz Metan Mediaș vine după ce au pierdut în prima rundă chiar cu cei de la Craiova și au nevoie să se impună în această seară pentru a mai spera la un loc de cupă europeană.

ADVERTISEMENT

De partea cealalată, clujenii se pot concentra doar pe campionat după ce au ieșit din Europa League. Ocupă în acest moment primul loc, cu 29 de puncte, la trei distanță de FCSB, ocupanta poziție secunde, care are însă un meci în plus.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la un duel câștigat chiar și la limită de CFR, pronosticul nostru este 2 solist, la o cotă de 1,83.

ADVERTISEMENT