Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 14 mai 2023. Câștig de peste 650 de lei cu meciuri din Anglia și România

Biletul zilei de duminică, 14 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 650 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și SuperLiga.
13.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 14 mai 2023 Castig de peste 650 de lei cu meciuri din Anglia si Romania
Biletul zilei de duminică, 14 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 650 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri campionatele Angliei și României, în care joacă formații de tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,73 la MaxBet şi aşteptăm un profit moderat.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Brentford – West Ham United, din etapa a 36-a din Premier League, care începe la ora 16:00. Partida are o miză doar pentru oaspeți în vederea salvării matematice de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FCSB – CFR Cluj, din runda a 8-a a play-off-ului din SuperLiga, programată de la ora 21:00. Derby-ul de pe Arena Națională este vital pentru ”roș-albaștri”, aflați în lupta la titlu.

Remiza din Brentford – West Ham aduce o cotă de 3,60

”Ciocănarii” traversează un sezon extrem de dificil în întrecerea internă, însă victoria din etapa precedentă cu Manchester United a mai adus liniștea. Practic, trupa lui David Moyes își asigură menținerea în Premier League cu victorie la Brentford.

ADVERTISEMENT

Însă, întâlnirea vine cum nu se poate mai prost pentru londonezi, între meciurile din dubla manșă cu AZ Alkmaar, din semifinalele Conference League. Englezii au câștigat greu acasă, însă returul din Olanda se anunță a fi de foc.

Avantajul lui West Ham îl reprezintă faptul că Brentford se află liniștită la mijlocul clasamentului și nu mai are nicio miză în acest final de sezon. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x solist”, pentru că și cota de 3,60 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,87 de la FCSB – CFR Cluj pentru biletul zilei

Fanii vor umple Arena Națională pentru a-și susține favoriții în lupta la titlu cu Farul, dar FCSB se află sub o presiune imensă pentru că orice pas greșit poate însemna ieșirea din cursă și un nou sezon ratat.

Chiar dacă Andrea Compagno este refăcut din puncte de vedere medical, antrenorul Elias Charalambous a ținut să precizeze că italianul va începe meciul pe banca de rezerve deoarece nu s-a antrenat în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Clujenii au gustul amar de a fi pierdut titlul după 5 ani în care au dominat campionatul, însă trebuie să fie atenți în lupta la locul 3 pentru că Universitatea Craiova stă la pândă. La acest meci vom miza pe varianta ”x2”, care are la MaxBet o cotă de 1,87.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 673 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 3,60 pentru pronosticul ”x solist” în meciul Brentford – West Ham United și o cotă de 1,87 pentru ”x2” la FCSB – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,73. Numai bună pentru un câștig de 673 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: