Sport

Elias Charalambous, ultimele vești despre Andrea Compagno înainte de FCSB – CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Miculescu și Edjouma. Video

Elias Charalambous a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Andrea Compagno și disponibilitatea acestuia pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj.
13.05.2023 | 15:18
Elias Charalambous ultimele vesti despre Andrea Compagno inainte de FCSB  CFR Cluj Ce se intampla cu Miculescu si Edjouma Video
Elias Charalambous a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Andrea Compagno și disponibilitatea acestuia pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că italianul va ajunge pe mâinile ”vraciului” Marijana Kovacevici, informație confirmată apoi de Mihai Stoica, în speranța că jucătorul va fi apt pentru finalul încins de sezon.

Elias Charalambous, anunț de ultimă oră despre Andrea Compagno înainte de FCSB – CFR Cluj

În conferința de presă premergătoare meciului FCSB – CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga, care se va disputa duminică, 14 mai, de la ora 21:00, Elias Charalambous a dezvăluit că sunt șanse minime ca Andrea Compagno să fie titular.

ADVERTISEMENT

”Cred că Andrea Compagno nu e pregătit să joace din primul minut. Dar are șanse să fie pe bancă. David Miculescu e într-o stare perfectă. E bine. E pregătit. În cazul lui Malcoum Edjouma, situația e neschimbată.

Nu s-a antrenat în ultimele săptămâni. În acest moment, cel mai probabil va rata tot sezonul. Nu știu ce va fi săptămâna viitoare, dar cel mai probabil nu va fi apt”, a declarat tehnicianul cipriot.

ADVERTISEMENT

Avertismentul cipriotului pentru jucători

Antrenorul cu licență de la FCSB a anunțat că la derby-ul de pe Arena Națională cu CFR Cluj, care va fi arbitrat de Sebastian Colțescu, stadionul va fi neîncăpător și le-a transmis jucătorilor că o astfel de partidă se câștigă în principal cu mintea.

”Avem un alt meci. Pentru mine va fi cel mai greu meci. Știu că întâlnim campioana din anii trecuți și știm cât de greu va fi. Trebuie să muncim din greu pe teren, din primul până în ultimul minut. Trebuie să avem atitudinea din ultimele partide. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim foarte concentrați și trebuie să fim atenți. După ce câștigi câteva meciuri te simți încrezător. Dar mai avem mult de muncă până la final. Dacă nu facem lucrurile bine în acest meci, se va uita tot ce am făcut bine până acum.

Jucătorii sunt pregătiți. Vom da 100% în următorul meci. Vom avea mulți fani în tribune, poate chiar 50.000. Jucătorii i-au adus pe fani pe stadion, dar nu trebuie să aibă emoții. Trebuie să ne folosim mintea. Trebuie să fim deștepți și să facem lucrurile bine.

ADVERTISEMENT

Presiune e mereu. La FCSB, presiunea e ridicată în fiecare săptămână. Ca să joci aici, trebuie să știi să gestionezi presiunea. Iar jucătorii o fac foarte bine. 

Da, CFR Cluj e o forță. E o echipă mare, Are jucători buni, cu experiență. Sunt jucători care au câștigat campionate. Va fi foarte greu pentru noi, doar suntem pregătiți. Trebuie să câștigăm acest meci. Nu putem să ne gândim la prea multe. Eu nu mă gândesc la rezultatele din anii trecuți, contează ce va fi mâine”, a spus Charalambous.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT