Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică 21 iunie 2020. Facem bani cu FCSB și Real Madrid

20.06.2020 | 23:27
Biletul zilei la pariuri duminica 21 iunie 2020 Facem bani cu FCSB si Real Madrid
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică 21 iunie 2020. Un meci din Liga 1 și unul din La Liga, combinate pe biletul zilei la pariuri cu o cotă totală de 2,58 oferită de Betano, ne pot aduce un profit substanțial la finalul săptămânii.

Deschidem biletul zilei la pariuri cu partida dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș (ora 20:00) din Liga 1 la fotbal. Pentru gazde e ultima șansă de a rămâne în lupta la titlu, în timp ce oaspeții vin fără nicio grijă pe Arena Națională, fiindcă nu au licență de cupe europene și, implicit, niciun un obiectiv de atins pe acest final de sezon.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci ales pentru biletul zilei le pune față în față pe Real Sociedad și Real Madrid (ora 23:00). Va fi un duel pe viață și pe moarte, pentru că Real Madrid poate trece pe primul loc în cazul unei victorii, dar și bascii de la Sociedad au ambiții mari, deoarece visează la un loc în grupele Ligii Campionilor.

Biletul zilei la pariuri, duminică 21 iunie 2020. Victoria FCSB-ului e răsplătită cu o cotă de 1,77

FCSB a pierdut nemeritat derby-ul din Gruia cu CFR Cluj și nu mai are voie să facă niciun pas greșit în continuare dacă vrea să mai aibă vreo șansă la titlu. În mod normal, este favorită clară în disputa cu medieșenii, numai că numeroasele accidentări din lot îi dau mari bătăi de cap antrenorului Bogdan Vintilă. El va fi nevoit să improvizeze mult pe linia de fund, în timp ce pe banca de rezerve își vor face loc mai mulți juniori.

ADVERTISEMENT

Măcinată de probleme financiare și cu un antrenor nou după pauza provocată de pandemie (Dusan Uhrin Jr în locul lui Edi Iordănesc), Gaz Metan vine la București fără să aibă presiunea rezultatului. Și-a atins obiectivul prin calificarea în play-off, iar mai mult de atât nu poate obține, deoarece nu a primit licență de cupe europene. Va juca relaxat, fără trac, la fel cum a făcut-o și la Giurgiu, unde a obținut un punct deși a evoluat mai bine de o repriză cu un om în minus.

Statistica meciurilor directe este net în favoarea gazdelor, care s-au impus în 4 dintre dintre ultimele 5 confruntări, același lucru fiind valabil și în partidele care au avut-o pe FCSB gazdă. În plus, în toate aceste 4 victorii, echipa lui Vintilă a marcat cel puțin două goluri. De aceea, nu credem că vom putea asista la o surpriză, așa că alegem cu încredere varianta „1 solist”, pentru care Betano oferă o cotă de 1,77.

ADVERTISEMENT

Real Madrid contribuie la biletul zilei cu o cotă de 1,46

Real Madrid ar putea profita de semieșecul înregistrat de Barcelona la Sevilla și ar putea trece pe primul loc în clasament dacă se va impune în deplasarea de la Sociedad. Va fi greu, pentru că și gazdele se luptă cu disperare pentru o poziție care să asigure participarea în grupele Ligii Campionilor, fiind în acest moment pe 6, la egalitate de puncte cu Getafe și Villarreal.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

Madrilenii au avut mereu probleme cu bascii, au pierdut de multe ori când le era lumea mai dragă, însă acum nu au voie să rateze oportunitatea ivită. Sunt într-o formă bună de la reluarea campionatului, vin după două victorii concludente cu Eibar și Valencia, au un lot mult mai valoros, deci dispun de toate atu-urile pentru a se impune pe „Anoeta”.

ADVERTISEMENT

Și statistica e de partea echipei lui Zidane, care a câștigat 3 dintre ultimele 4 deplasări de la San Sebastian, însă cu toate acestea nu ne vom risca pe un solist clar. Mergem pe mâna Realului din Madrid, dar vom alege o variantă mai de siguranță, și anume un „PSF2”, care are o cotă de 1,47 la Betano.

Biletul zilei la pariuri, duminică 21 iunie 2020

În concluzie, avem o cotă de 1,77 pentru „1 solist” la FCSB – Gaz Metan Mediaș și una de 1,46 pentru „PSF2” la Real Sociedad – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,58. Numai bună pentru un câștig de aproape 260 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT