Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 21 noiembrie 2021. Meciurile din Serie A și Premier League ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproximativ 300 de lei

Biletul zilei de duminică, 21 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de aproximativ 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Italia și Anglia.
20.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 21 noiembrie 2021 Meciurile din Serie A si Premier League ne aduc la Gets Bet un castig de aproximativ 300 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ultima zi a săptămânii vo miza pe două confruntări tari din două dintre cele mai puternice campionate, Serie A și Premier League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,84 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul dintre Inter și Napoli, din etapa a 13-a a campionatului italian. Se anunță un derby de senzație pe Giuseppe Meazza, având în vedere că ambele echipe sunt pe podium. Duelul va începe la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o înaintăm pentru biletul zilei de duminică este Totteham – Leeds United, din etapa a 12-a din Premier League, care va lua startu la ora 18:30. Spurs caută prima victorie în campionat de când a fost preluată de Antonio Conte.

Cotă de 1,60 de la Inter Milano – Napoli pentru biletul zilei

Campioana en-titre e într-o formă mai puțin bună decât în sezonul trecut. Inter este pe locul 3, la trei lungimi față de Atalanta, ocupanta locului 4 și la șapte puncte în spatele lui AC Milan și a adversarei din această rundă, liderul Napoli.

ADVERTISEMENT

Înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, echipa lui Simone Inzaghi a remizat la unu în Derby della Madonnina, într-o partidă în care Ciprian Tătărușanu a parat penalty-ul executat de Lautaro Martinez. De cealaltă parte, Napoli împarte prima poziție cu AC Milan. Golaverajul superior face ca fotbaliștii lui Luciano Spalletti să fie pe primul loc în Italia.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Napoletanii au cea mai bună apărare din Serie A, doar patru goluri încasate. Oaspeții de pe Giuseppe Meazza s-ar fi putut distanța în clasament, dar în ultima rundă au făcut egal acasă cu Verona, scor 1-1. Napoli nu a mai pierdut de opt meciuri, șase dintre acestea fiind câștigate. Pentru acest derby am ales varianta „ambele echipe marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Tottenham – Leeds aduc o cotă de 1,76

Tottenham caută prima victorie cu Antonio Conte pe bancă. În primele două meciuri, Spurs a reușit să nu piardă. A câștigat cu Vitesse în Conferece League și a remizat acasă cu Everton în campionat. Situația în clasament este însă îngrijorătoare. Londonezii sunt pe locul 9 înaintea etapei a 12-a, cu 16 puncte, în 11 partide.

De cealaltă parte, Leeds stă și mai prost în ierarhie. La fel ca Tottenham, vine după un succes și un egal în campionat, 2-1 la Norwich și 1-1 cu Leicester. Leeds United este pe locul 15, cu 11 puncte. Astfel, vom miza pe pronosticul „peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,76 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 284 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,60 pentru pronosticul „Ambele echipe marchează” în meciul Inter Milano – Napoli și o cotă de 1,76 pentru „pest 2,5 goluri” la Tottenham – Leeds, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,84. Numai bună pentru un câștig de 284 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: