Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 6 iunie 2021. Meciul României și barajul pentru promovarea în La Liga ne aduc peste 340 de lei

Biletul zilei la pariuri de duminică, 6 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 345 de lei.
05.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 6 iunie 2021 Meciul Romaniei si barajul pentru promovarea in La Liga ne aduc peste 340 de lei
Sursa foto: Mundo Deportivă
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de duminică, 6 iunie 2021, îl dedicăm meciurilor amicale interțări și barajului de promovare în La Liga. Am ales două înfruntări interesante, una în care așteptăm o demonstrație de forță a Angliei, cealaltă mult mai ”liniștită”, dar nu lipsită de miză, care ne pot aduce un câștig de 345 de lei mulțumită unei cote totale de 3,45, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi.

Prima propunere este o întâlnire care ne stârnește amintiri plăcute. De decenii multe încoace Anglia nu a mai învins România și acesta este și motivul pentru care am ales să pariem pe această dispută. Sigur că trupa lui Gareth Southgate este favorită certă, iar noi vom paria în consecință.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere vine din Spania. În acest caz am coborât înspre Segunda Division unde Leganes și Rayo Vallecano își dispută accederea în finala pentru promovarea în La Liga. Sunt două dintre echipele care s-au remarcat în ultimul sezon al eșalonului secund, deci un meci care merită o atenție specială.

Anglia – România ne aduce o cotă de 1,95

Primul duel la care ne-am oprit este, așa cum spuneam, cel dintre echipele naționale ale Angliei și României. Băieții din Regat se pregătesc să cucerească Europa, ai noștri visează, mai mult sau mai puțin justificat la o medalie olimpică, pentru că din circuitul fotbalului de performanță am ieșit cam demultișor.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, dar o bere neagră tot putem savura așteptând un reviriment al tricolorilor, fie și doar în amintirea unor vremuri în care Anglia, oricâte vedete ar fi trimis în teren, nu prea ne bătea. În ciuda diferenței uriașe de valoarea dintre loturile celor două echipe, noi rămânem optimiști.

Asta nu înseamnă, însă, că nu vom da cezarului ce-i al său. Adică sperăm într-un rezultat care să ne mai aline suferința ultimelor eșecuri, oficiale și amicale, dar nu trebuie să debordăm de optimism, ci să mizăm pe ceea ce este evident.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În concluzie, chiar dacă sperăm într-un rezultat pozitiv, nu înseamnă că nu vom respecta statutul jucătorilor englezi. Vom miza așadar, cu încredere, pe „Anglia marchează în ambele reprize”, pont ce are o cotă foarte bună de 1,95 la Get’s Bet.

Leganes – Rayo Vallecano ne aduce o cotă de 1,76

Pentru a doua propunere mergem în Spania, pentru că acolo se joacă meciurile de baraj pentru promovarea în La Liga. Cel programat duminică, 6 iunie, le va opune pe Leganes și Rayo Vallecano, două formații din suburbiile Madridului, care până nu demult cochetau cu eșalonul de elită.

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat cele două oponente au terminat pe locurile 3, respectiv 6, ceea ce le dă dreptul să continue să viseze la duelurile cu Barcelona și concitadinele Real sau Atletico Madrid. În prima manșă, Vallecano s-a impus fără probleme, pe teren propriu, și a obținut un succes (3-0) care în mod normal nu ar avea cum să nu o ajute să facă un pas înainte.

La adăpostul succesului categoric din tur, Vallecano nu ar trebui să forțeze mai deloc ca să-și asigure prezența în finala barajului de promovare. Pe de altă parte, Leganes aproape că a ținut trena cu Mallorca și Espanyol, în sezonul regulat, ceea ce o face cumva favorită în acest duel. Vom miza totuși pe o variantă sigură „1X și sub 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,76 la  Get’s Bet.

345 de lei câștigați cu biletul zilei din 6 iunie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi, Anglia – România, respectiv barajul de promovare în La Liga dintre Leganes și Vallecano, ne aduc o cotă totală de 3,45 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În prima mergem pe valoarea britanicilor și așteptăm goluri multe, în cel de al doilea caz vom miza clasic pentru un derby local, pe goluri ceva mai puține.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT