Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 16 ianuarie 2022. Meciurile din Anglia şi Italia ne îmbogăţesc cu 315 lei

Biletul zilei de duminică, 16 ianuarie 2022, la pariuri poate aduce un câștig de 315 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și Serie A.
15.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 16 ianuarie 2022 Meciurile din Anglia si Italia ne imbogatesc cu 315 lei
ADVERTISEMENT

Duminică mizăm pe două meciuri din campionatele tari ale Europei, mai exact Premier League şi Serie A. Punem în joc 100 de lei, pe o cotă totală de 3,15 la Betano, şi aşteptăm un câştig pe măsură.

Deschidem biletul zilei la pariuri cu meciul Liverpool – Brentford, din etapa a 22-a din Premier League, care este programat să se dispute de la ora 16:00. “Cormoranii” sunt obligaţi să câştige ca să nu piardă contactul cu Manchester City, liderul campionatului.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe biletul zilei este Atalanta – Inter, din etapa a 22-a din Serie A, care se va disputa de la ora 21:45. Oaspeţii vor o victorie pentru a rămâne pe primul loc şi după această rundă.

Victoria lui Liverpool şi goluri multe pentru o cotă de 1,75

Chiar dacă nu se poate baza pe două piese importante, Mohamed Salah şi Sadio Mane, ambii plecaţi la Cupa Africii pe Naţiuni, Liverpool are toate argumentele pentru o victorie cu Brentford, chiar dacă în tur au remizat spectaculos, scor 3-3.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

“Anfield” este o fortăreaţă şi puţine echipe reuşesc să smulgă un punct pe terenul lui Liverpool, iar acum vorbim de o nou-promovată în Premier League. În campionat, “cormoranii” au tot legat victoriile “acasă”, iar ultimul pas greşit a avut loc pe 30 octombrie, 2-2 cu Brighton.

După ce Manchester City a învins-o pe Chelsea, scor 1-0, Liverpool e obligată să câştige meciul cu Brentford, pentru a reveni la 11 puncte în spatele campioanei. Din acest motiv, am ales pronosticul “1 solist şi peste 2,5 goluri marcate în meci”, la o cotă de 1,75 oferită de Betano.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,80 la Atalanta – Inter

Inter vrea să-şi apere cu succesul titlul câştigat în sezonul trecut, aşa că paşii greşiţi nu pot fi luaţi în calcul. Cu toate acestea, meciul cu Atalanta se anunţă unul dificil, din moment ce gazdele trag la un loc de calificare în grupele Ligii Campionilor.

Deplasarea la Bergamo vine după succesul din Supercupa Italiei, la capătul a 120 de minute de luptă cu Juventus, însă nici Atalanta nu a stat la mijlocul săptămânii. Trupa lui Gian Piero Gasperini a învins-o pe Venezia, în Cupa Italiei.

ADVERTISEMENT

Meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 2-2, astfel că mizăm pe “ambele marchează şi peste 2,5 goluri”, la o cotă de 1,80 de la Betano.

Biletul zilei ne aduce un câştig de 315 lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, avem de la Betano o cotă de 1,75 pentru “1 solist şi peste 2,5 goluri marcate în meci” în Liverpool – Brentford şi o cotă de 1,80 pentru “ambele marchează şi peste 2,5 goluri” la Atalanta – Inter. Combinate, pe un singur bilet, ne dau o cotă totală de 3,15. Cu 100 lei mizaţi, biletul ne-ar aduce un câştig de 315 lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT