Sport

Dovada indubitabilă că declarațiile comandantului CSA Steaua, Ștefan Bichir, pentru Fanatik sunt reale, nu fake-uri. „Uite semnătura și ștampila lui” Document

Alin Grigore a prezentat dovada declarațiilor comandantului CSA Steaua, Ștefan Bichir, pe care le-a oferit pentru FANATIK.
23.04.2024 | 16:56
Dovada indubitabila ca declaratiile comandantului CSA Steaua Stefan Bichir pentru Fanatik sunt reale nu fakeuri Uite semnatura si stampila lui Document
Adevărul despre declarațiile comandantului CSA Steaua. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ștefan Bichir a susținut în presă că declarațiile date pentru FANATIK, apărute în ediția precedentă de SPOTLIGHT SUPERLIGA, au fost false. Alin Grigore dezvăluie dovada spuselor comandantului CSA Steaua cu privire la subiectul palmaresului comunicat de FCSB pe Facebook.

Dovada indubitabilă că declarațiile comandantului CSA Steaua, Ștefan Bichir, pentru Fanatik sunt reale, nu fake-uri. „Sunt semnătura și ștampila lui” Document

În cea mai recentă ediție de SPOTLIGHT SUPERLIGA, Alin Grigore, gazda show-ului, a dezvăluit declarațiile oferite din partea comandantului CSA Steaua. Răspunsuri cu privire la palmaresul pe care FCSB îl comunică pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre Alin Grigore și Ștefan Bichir a pornit după ce reprezentantul CSA a anunțat în presa din România că declarația din ultima ediție a emisiunii a fost un fake news.

Comandantul CSA Steaua susține că acesta nu a discutat niciodată cu FANATIK. Așadar, Alin Grigore a venit cu dovezi care contrazic declarația lui Ștefan Bichir. Jurnalistul a prezentat documentul oficial cu declarația comandantului CSA Steaua în care apare semnătura acestuia și ștampila.

ADVERTISEMENT

“V-am prezentat săptămâna trecută pagina de Facebook a celor de la FCSB, unde era trecut palmaresul echipei din 1947 până în prezent.

V-am spus că am luat o reacție de la comandatul Ștefan Bichir, fix pe această temă să vedem cum reacționează acesta și CSA Steaua legat de ce este scris pe pagina de Facebook a celor de la FCSB. Știm cu toții problemele dintre cele două părți.

ADVERTISEMENT

Comandantul Ștefan Bichir a dat un punct de vedere săptămâna trecută și noi l-am prezentat, iar acesta spunea așa: ‘Procesul privind palmaresul, dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și S.C. Fotbal Club F.C.S.B. S.A nu s-a finalizat. În momentul în care instanța va da o hotărâre definitivă, vom lua toate măsurile legale pentru a stopa furtul de identitate’.

Am prezentat această declarație, iar a doua zi, surprinzător, comandantul a ieșit în presă și a spus că nu a vorbit cu nimeni de la FANATIK și că este un fake news (n.r. știre falsă). Și astăzi am să arăt că nu a fost un fake news”, a spus Alin Grigore în cadrul show-ului.

ADVERTISEMENT

“Ștefan Bichir a mințit!”

“Am trimis un mail cu 23 de întrebări îl luna ianuarie, iar răspunsul a fost primit în luna aprilie. La aproape trei luni de când am trimis mail-ul. Legea spune că trebuie să primesc răspuns în 30 de zile. Dar am trecut peste acest detaliu. 

Întrebarea pe acest subiect a fost: ‘CSA Steaua a luat act de faptul că pe pagina de Facebook a FCSB este trecut palmaresul echipei Steaua din anul 1947 până în prezent? Veți lua vreo măsură în această privință? Cum răspund oficialii CSA Steaua la auzul acestei vești?’.

Iar răspunsul a fost cel pe care vi l-am prezentat mai devreme. Pe documentul unde este răspunsul se poate observa ștampila și semnătura comandantului Ștefan Bichir. Omul care mi-a dat acest răspuns la 1 aprilie 2024. 

Dumnealui a mințit când a spus că nu a răspuns la aceste întrebări și se pare că cei de la CSA Steaua voiau să dea un comunicat împotriva FANATIK și Alin Grigore, că a fost fake news. Dar eu vă arăt ștampila și semnătura celor de la CSA Steaua. 

Noi în presă suntem obișnuiți să punem întrebări delicate. Noi o să vă mai deranjăm cu astfel de întrebări, pentru că trebuie să informăm publicul. De câțiva ani dați fake news cu faptul că echipa va promova și că va avea jucători de nivel european. Îi mințiți pe suporteri, dar nu faceți nimic concret“, a explicat gazda show-ului SPOTLIGHT SUPERLIGA.

„Vrem să le arătăm oamenilor ce se întâmplă”

Chiar dacă Ștefan Bichir susține că nu a discutat cu FANATIK, Alin Grigore aduce aminte că acesta nu a dezmințit declarația exclusivă cu privire la viitorul antrenor al celor de la CSA Steaua.

“Noi doar vrem să le arătăm oamenilor ce se întâmplă. Că este CSA Steaua, FCSB sau Dinamo, nu contează. Asta este situația și aveți dovada acum. Domnul comandant nu mi-a răspuns la mesaje și la telefon.

Dar noi suntem deschiși oricând dacă doriți să vorbiți cu noi și o puteți face. Legea vă impune să răspundeți la întrebările de interes public.

Totodată, despre faptul că am scris faptul că dumneavoastră îl aveți în vedere pe Daniel Oprița ca antrenor la CSA Steaua nu ați mai spus că e fake news. Asta pentru că vă avantajează în fața suporterilor”, a mai spus Alin Grigore la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

ADEVĂRUL despre DECLARAȚIILE date de comandatul CSA Steaua la Spotlight SuperLiga

ADVERTISEMENT