Sport

Revine Radu Drăgușin în echipa lui Tottenham? Șansă imensă pentru fundașul naționalei României

Radu Dragușin ar putea reveni în echipa de start a celor de la Tottenham. Fundașul român poate beneficia de o șansă neașteptată.
23.04.2024 | 19:05
Revine Radu Dragusin in echipa lui Tottenham Sansa imensa pentru fundasul nationalei Romaniei
Radu Drăgușin ar putea reveni în echipa de start a lui Tottenham. Fundașul poate fi titular după accidentarea unui coleg din apărare. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată în ultimele 3 meciuri ale lui Tottenham. Fundașul a fost doar pe bancă în partidele cu West Ham, Tottenham și Newcastle. Drăgușin ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal din următoarea etapă. Internaționalul român are nevoie de cât mai multe minute de joc înaintea debutului de la Euro.

Drăgușin ar putea fi titular în Tottenham – Arsenal

Odată cu revenirea lui Micky van de Ven, Ange Postecogou, antrenorul londonezilor, a decis să-l lase pe bancă pe Drăgușin. Australianul ar putea decide însă să joace cu acesta din cauza unor probleme de lot. Destiny Udogie, fundașul stânga de bază al lui Tottenham, a suferit o accidentare la antrenament și va rata restul sezonului.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Udogie ar putea reprezenta o șansă neașteptată pentru Radu Drăgușin. Presa britanică a transmis că Postecoglou ar putea face o improvizație în linia defensivă. Acesta ar urma să-l folosească pe Van de Ven pe postul de fundaș stânga, întrucât viteza sa incredibilă ar putea fi importantă pe replieri.

În cazul în care olandezul va juca pe flancul stâng, Drăgușin ar urma să îi ia locul în centrul apărării. Internaționalul român a avut evoluții solide când a făcut pereche cu Romero. Rămâne de văzut dacă antrenorul va miza pe această improvizație sau va alege să joace în continuare cu Van de Ven în centru și cu un alt fundaș stânga pe bandă. Acolo ar putea juca Emerson.

ADVERTISEMENT

„Românul este vizat de un wild card pe care managerul australian i l-ar acorda pentru a redeveni titular în derby-ul cu Arsenal de duminică. Asta în condițiile în care Micky van de Ven va fi mutat în stânga în locul lui Udogie, în timp ce Radu va face cuplu în centru cu Cristian Romero, așa cum s-a mai întâmplat și când stoperul din Țările de Jos a fost indisponibil.

Mai multe meciuri l-ar ajuta pe în sezonul viitor la Tottenham! Cheia pentru ca internaționalul român să își recapete forma din Serie A este să joace un fotbal consistent săptămână de săptămână, lucru pe care Postecoglou nu a reușit să i-l ofere de la transferul său de la Genoa”, au notat jurnaliștii britanici de la Football London.

ADVERTISEMENT

Puține minute primite de Drăgușin de când a ajuns la Tottenham

Drăgușin a evoluat în 6 meciuri de când a ajuns la Tottenham. Fundașul a fost titular în meciurile cu Fulham și Luton Town. După acele partide, s-a scris despre acesta că a avut evoluții bune, însă s-a observat lipsa de ritm.

Tottenham mai are de jucat 7 meciuri în acest sezon. Drăgușin are astfel o oportunitate extrem de importantă înainte de debutul Campionatului European. Spurs va juca meciuri tari, cu Arsenal, Chelsea, Liverpool sau Manchester City. Londonezii speră să termine în top 4 pentru a obține calificarea în Champions League. În această luptă mai e angrenată Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Drăgușin nu este singurul jucător din naționala României care trebuie să se impună la echipa în următoarea perioadă. Mai mulți fotbaliști din lotul lui Edi Iordănescu se regăsesc mai mult pe bancă de rezerve la echipele de club. Ianis Hagi, Horațiu Moldovan și Andrei Rațiu sunt jucători de bază la națională, însă au jucat puține minute în acest an în La Liga.

ADVERTISEMENT